LUNA ĐOGANI PILA ANTIDEPRESIVE! Rijaliti ostavio OZBILJNE posledice po njeno psihičko stanje, a ovo su detalji njenog života danas
Foto: Kurir Televizija

marko joj pomogao

LUNA ĐOGANI PILA ANTIDEPRESIVE! Rijaliti ostavio OZBILJNE posledice po njeno psihičko stanje, a ovo su detalji njenog života danas

Stars -

Luna Đogani je kako navodi, rešila sve psihičke probleme koji su je mučili nekoliko godina. Ona ističe da se tek sad oseća da je sve to iza nje, a u svemu joj najviše pomaže činjenica da je postala majka.Takođe joj pomaže suprug, Marko Miljković koji joj pruža svu ljubav i pažnju.

- Od prvog rijalitija u kom je bila, Luna je izgubila samopouzdanje, postala je ranjiva, povodljiva. Svakakve muke su je morile svih ovih godina i to se odrazilo na njeno psihičko stanje - objašnjava blizak izvor za Skandal, a prenose mediji.

Luna Đogani
foto: Kurir Televizija

- Ona je i sama javno govorila da je posećivala psihoterapeuta i da je jedno vreme pila antidepresive. Naravno, otkako je udata i ima bebu, ona je bivala sve bolje, ali je Marko ipak osećao da nije to to. Kad god bi joj predlagao da izađu, putuju, provedu se… Ona je odbijala, samo se zatvarala u kuću i izbegavala ljude, strogo se držala porodice.

- Srećom, Marku je bilo jasno da je depresija po sredi, te je bodrio Lunu da nastavi sa posetama psihoterapeutu. Ima sigurno šest meseci kako se potpuno posvetila sebi i svom zdravlju i sada se i te kako oseća pomak, depresija je definitivno iza nje. Sigurno ste primetili da se pokrenula, putuje sa Markom, izlazi, ima ideje, razmišlja i o poslu. Ma prezadovoljna je, a Marko plače od sreće kad je vidi da je zadovoljna i da je više ništa ne muči - završava izvor.

Marko Miljković, Anabela Atijas
foto: Kurir Televizija, Ana Paunković

kurir.rs/skandal.rs

Bonus video:

00:12

ZIMSKE ČAROLIJE MILJKOVIĆ-ĐOGANI: Luna i Marko izveli ćerku Miju u šetnju po PRVOM SNEGU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track