ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Mirisnoj se udvara moćnik, Kikica moli novinare da pišu o njoj!
Foto: Kurir štampano

trač

ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Mirisnoj se udvara moćnik, Kikica moli novinare da pišu o njoj!

Stars -

Kakva nedelja za nama, abronošice moje mile i drage. Prikupila sam mnogo dobrih abrova. Krenuću od jedne voditeljke, zvaćemo je Mirisna.

Ona je nedavno postala zaštitno lice jedne televizije i odmah je skrenula pažnju na sebe. Pokloni samo pršte, a kako se šuška, na nju je oko bacio jedan moćnik. Toliko se zaljubio u nju da je obasipa poklonima. Nedavno je u redakciju iz cvećare stigla ogromna kutija s medvedićima, slatkišima i cvećem. Ceduljicu nije ostavio, pa je Mirisna morala da istražuje ko je tajni obožavalac. Istraga ju je odvela u smeru ozbiljnih ljudi u našoj zemlji. Njoj se taj moćnik dopada i to mnogo. Imućan je, nije oženjen, ali je u tajnoj vezi sa jednom zvezdom. On nema nameru da odustane.

Sada planira da joj u redakciju pošalje 1.001 ružu. Već je sve spremno i samo se čeka trenutak kada će da to realizuje. Ona mu je ljubazno zahvalila na pažnji, ali on nema nameru da stane dok ne pristane da s njim ode na večeru. Kako će se ova ljubavna saga odvijati, ostaje nam da vidimo.

Druga priča za danas je pevačica, mlada zvezda kojoj je karijera u poslednje vreme malo zaškripala. Nju ću zvati Kikica. Ona je nizala hitove, ali u jednom periodu prošla je kroz pravu agoniju kada je shvatila da je u medijima nigde nema. Uspela je da ugovori neka snimanja, ali to joj nije bilo dovoljno, pa je danima bila u bedaku što se o njoj ne piše, a onda je rešila da uzme stvar u svoje ruke.

Propustila je odlazak na događaj na kojem je bila najavljena samo da bi cele noći bila kraj telefona i zivkala novinare i molila za malo prostora u medijima. Ali tu se nije zaustavila, već je nastavila da danima bude u kontaktu s različitim redakcijama, a kako ne bi ispalo da moli, ona je, ni manje ni više, zahtevala da ima svog novinara. Ličnog! Naravno da ovom njenom zahtevu niko nije hteo da izađe u susret, pa se bacila u još veći bedak. Sad smišlja šta da uradi da bi počela da se pojavljuje u novinama i na televiziji.

Za sledeću nedelju istražujem jedan estradni par koji redovno obilazi svingerski klub nadomak Beograda. Šta se tamo dešava, saznaćete sledećeg utorka iz prve ruke.

Do tada vas ljubim i volim i čuvam.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track