00:40

Evo kako su Sloba i Jelena krenuli na venčanje

NIJE ODOLELA

SLOBINA ŽENA POTKAČILA KIJU! Jelena Radanović objavila je video sa njihovog VENČANJA, a evo kojom pesmom je provocirala KOCKAREVU

Stars -

Jelena Radanović postavila je na svoj Instagram profil snimak na kom se vidi uz koju pesmu je krenula na venčanje sa Slobodanom Radanovićem i time šokirala mnoge korisnike te društvene mreže koji su komentarisali da je ovim gestom potkačila bivšu ženu svog supruga Kristinu Kiju Kockar.

Sloba Radanović, Jelena Đuričanin, venčanje
foto: Kurir/Z.Š.

Dok su se mladenci vozili kolima ka manastiru na Zlataru, gde su izgovorili sudbonosno "da", u vozilu se glasno čula pesma "Druga žena", koju izvodi pevačica Marina Živković.

Sloba Radanović
foto: Printscreen

Jelena je u prvom storiju okačila snimak koji su pratili stihovi "Kažu da se druga žena ceo život voli", uz koji je napisala: - Da se prisetimo kako smo krenuli na venčanje - napisala je ona. Na njenom poslednjem storiju videlo se kako se mlada veselila i pevala " javi mi se kad poželiš drugi put da se ženiš", dok je sedela pored Slobe na mestu suvozača.

Adria Media
foto: Adria Media TV

Korisnici društvene mreže Instagram komentarisali su kako je Jelena ovim postupkom pecnula Kristinu Kockar, koja je bila prva Radanovićeva žena.

Kija Kockar, Sloba Radanović, Slobodan Radanović
foto: Kurir, Printscreen/ Pink

Podsetimo, Sloba Radanović 2018. godine javno je prevario svoju tadašnju suprugu Kristinu Kiju Kockar sa Lunom Đogani.

On se nakon prve sezone "Zadruge" razveo od Kije, ali je i raskinuo s Lunom. Jelena je u to vreme bila vođa jedne Slobine i Lunine fan stranice, a još zanimljivije je što joj je na venčanju s pevačem kumovala Mirjana Mijatović, takođe nekadašnji fan Đoganijeve, s kojom je išla i na letovanje. Po svemu sudeći, čini se da je Jelena i sama bila fan Slobe i Lune, a onda se zaljubila u pevača, za kog se na kraju i udala.

Jelena Đuričanin, Sloba Radanović, Luna Đogani, Kija Kockar, Mirjana Mijatović
foto: Kurir/Z.Š., Ana Paunković, Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

00:10

Sloba Radanović igra se sa detetom svoje žene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja