UZELA JOJ MUŽA, VENČANICU I PRIJATELJE PA MORALA I OVO Grašov kum pre 2 godine Danijeli napravio ISTU tortu kao i Hani za svadbu?!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram, Printscreen

fanovi primetili

UZELA JOJ MUŽA, VENČANICU I PRIJATELJE PA MORALA I OVO Grašov kum pre 2 godine Danijeli napravio ISTU tortu kao i Hani za svadbu?!

Stars -

Slovenački kuvar Tomaž Kavčić za subotnje venčanje Petra Graše (45) i Hane Huljić (31) u Splitu pripremio je tortu koja uvelike podseća na onu koju je ispekao pre dve godine pjevačici i svojoj bliskoj prijateljici Danijeli Martinović (50).

Na društvenim mrežama fanovi su primetili sličnost i raspisali se po društvenim mrežama.

Te 2019. je pevačica u slovenačkom dvorcu Zemono proslavila 20 godina prijateljstva sa slavnim kuvarom, sada Grašinim kumom, što su tada krunisali i poslovnom saradnjom.

Petar Grašo
foto: Printscreen/Instagram

- Imala je koncert u blizini i došla je k nama nešto pojesti na brzinu. Zvali su me organizatori i rekli 'Danijela je sigurno kod tebe' - rekao je tada Tomaž o tome kako su se upoznali. Zajedno su 2019. promovisali marku tonika.

Dve godine kasnije, Tomaž je postao Grašin kum, uz bivšeg košarkaša Dinu Rađu, a jedina na prvu razlika u poslasticama je naziv koji je ispisan na Danijelinoj torti.

Inače, kuvari su se tortom sa Grašine i Hanine svadbe pohvalili na društvenim mrežama te je već tada obožavatelje začudio manjak raskoši i "spratova", koji su popularni u izgledu svadbene torte.

- Očito je da su mladenci takvu tortu želeli. Svakako je ukus najvažniji, to je ipak hrana - pisalo je među komentarima.

Petar Grašo, Hana Huljić
foto: Printscreen/Instagram/dinoradja_official

kurir.rs

Bonus video:

04:02

Petar Grašo otkrio šta misli o Tončiju Huljiću: On je jedan brilijantan čovek!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track