UŠLA SAM U FAMILIJU KAO ANONIMNA! Žena Zvezde Granda probila se na SCENI, a ovako je reagovala njegova majka! Ana otkrila detalje
Foto: Printscreen/Instagram

priznala sve

UŠLA SAM U FAMILIJU KAO ANONIMNA! Žena Zvezde Granda probila se na SCENI, a ovako je reagovala njegova majka! Ana otkrila detalje

Stars -

Voditeljka Ana Radulović privlači pažnju gde god se pojavi.

Ana je pored voditeljskog posla uspela da se ostvari u najlepšoj ulozi u životu, te je tokom braka sa pevačem Mirčetom Radulovićem dobila naslednika.

Međutim, voditeljka Ana neretko priča o svojoj prošlosti i porodičnim odnosima, pa je sad progovorila odnosu sa svekrvom i svekrom, kao i kakvi su njihove relacije bile pre i nakon što je postala javna ličnost, piše Republika.

Ana Radulović
foto: Printscreen/Instagram

- Iskreno da vam kažem, ja sam se plašila i početku kako će i svekrva i svekar reagovati, s obzirom na to da kada sam ušla u familiju sam bila skroz anonimska devojka, čak ni Instagram nisam koristila. Nije mi bilo svejedno, plašila sam se svega, jer znam kako to može da bude kada se upuštaš u ovaj posao. Koliko god sve to bilo lepo, sjaj, sa druge strane, tvoju intimu i pravatan život imaju pravo da komentarišu svi, podložniji smo tih napadima. Mislila sam da će gledati na mene sad drugačije, da će mi se sve duplo meriti, da će misliti da neću postići sve - dete i društvo i posao - započinje Ana i nastavlja:

- Ali naravno da nije bilo nikakvih problema, jer su oni sve to prošli sa mojim mužem, njihovim sinom. Šta više, oni su toliko ponosni i raduju se svakom mom uspehu da mogu samo da kažem da sam srećna što imam baš takvu svekrvu i svekra. Stvarno, i moja, i porodica mog supruga nam maksimalno pomaže, zaista se slažemo svi, baš sam i kod vas u intervjuu rekla da nekad imam utisak da moji više vole njega, a da njegovi vole mene kao da sam njihova. Zaista imamo odnos koji svako može da poželi, toliko razumevanja, ljubavi, pristojnosti i poštovanja, ništa ne rešavamo svađom, samo mirnim tonom, nema mesta lošoj i negativnoj energiji.

Ana Radulović, Mirče Radulović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Republika/S. Telegraf

Bonus video:

00:11

Jasmina je žena sprskog pevača: Pomutila um muškarcima pirsingom na usni i dekoletom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track