BIO JE DANIJELIN NAJBOLJI DRUG, PA HANI I GRAŠU KUPIO PRSTENJE: Ugravirao i reči na BURMAMA, a na njenoj poseban ZNAK skromnosti
Foto: Damir Dervišagić, Instagram

presrećni

BIO JE DANIJELIN NAJBOLJI DRUG, PA HANI I GRAŠU KUPIO PRSTENJE: Ugravirao i reči na BURMAMA, a na njenoj poseban ZNAK skromnosti

Stars -

Tomaž Kavčić jedan je od trojice ponosnih kumova koji su stajali uz pjevača Petra Grašu (45) dok se ženio za Hanu Huljić (31), a poznati kuvar, koji je bio odličan prijatelj sa Petrovom devojkom Danijelom Martinović, na svom je Instagram profilu sad podijelio i svoj poklon mladencima.

- Bila nam je čast i zadovoljstvo - napisao je zlatar uz fotografiju s Tomažem i Grašom pa time izrazio sreću što je učestvovao najlepšem danu.

Petar Grašo
foto: Instagram

Grašo je pozirao uz Tomaža u društvu muškarca koji je označen kao zlatar, a obojica su pokazali prstom prema prstenju.

Posebno dizajnirano prstenje fotografisao je Kavčić u zajedničkoj kutijici, a dve burme imaju vrlo male razlike. Reči koje su ugravirane na fotografiji se samo delomično vide, a Hanin prsten na sebi ima decentni svetlucavi prozirni kamen.

- Sreća - priča - venčano prstenje - napisao je uz fotografiju.

Podsetimo, Hana i Grašo vezu su objavili u jesen prošle godine, a ubrzo se saznalo da će srećan par ubrzo postati roditelji. Venčali su se prošle subote u Splitu, a detalje njihovog venčanja znatiželjni obožavatelji prate od kad su sklopili brak.

Petar Grašo
foto: Instagram

kurir.rs/24sata.hr

Bonus video:

04:02

Petar Grašo otkrio šta misli o Tončiju Huljiću: On je jedan brilijantan čovek!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja