UČESNICA RIJALITIJA NUDILA DARKU 3.000 € ZA S*KS! Pevač dobio nepristajnu ponudu, DIREKTNO GA JE POZVALA, Barbara sve čula!
Foto: Printscreen/Instagram

šok

UČESNICA RIJALITIJA NUDILA DARKU 3.000 € ZA S*KS! Pevač dobio nepristajnu ponudu, DIREKTNO GA JE POZVALA, Barbara sve čula!

Stars -

Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić bila je opsednuta pevačem Darkom Lazićem tokom njegovog takmičenja u "Zvezdama Granda", ali njene emocije se ni danas nisu potpuno ugasile.

Naime, kako navode mediji, Miljana je poželela da sa Darkom ima nešto više pa mu je navodno ponudila da imaju odnose, a za to mu je ponudila čak 3.000 evra.

Naime, Nišlijka je na Jutjub okačila snimak kako u studiju snima prvi singl, a tokom pauze je zvala omiljenog folk pevača. Telefonski razgovor je snimila, a pevač se unezverio kad je čuo ko je s druge strane linije.

Darko Lazić
foto: Printscreen/Amidži šou

- Miljana, pa otkud ti moj broj telefona? - u šoku je upitao Darko, a ona se smejala:

- Uvek se ja snađem. Ti znaš da sam ja snalažljiva. Snimam sad pesmu u studiju, pa sam se setila tebe!

Lazić je Kulićevu upitao da li će gostovati s njim u emisiji Ognjena Amidžića na Pinku, a ona je objasnila da se zbog kilaže retko snima, ali su joj zato, kako je istakla, apetiti kad je reč o intimnim odnosima povećani.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Youtube/MiljanaKulic

- Nisam htela da idem u emisiju jer sam mnogo ljuta. Ljuta sam na sve, a prvenstveno na sebe. Mnogo sam se ugojila. Nigde mi se ne ide. Ti si imao volju da ideš kad si bio debeo. Ja, Darkić, imam volju samo za onu stvar - poverila mu se Miljana.

Kako piše "Srpski telegraf", Kulićka nije ceo snimak razgovora objavila na Jutjubu jer je nakon dela koji je pustila u javnost usledio deo u kome Lazića moli da se sami sastanu.

- U trenutku kad je Miljana povela priču o intimnim odnosima, Lazić je pokušao da skrene s teme, ali bezuspešno. Njoj nije smetalo ni što ih Darkova devojka Barbara sluša, molila je pevača da se vide. Govorila je kroz smeh da će mu dati 3.000 evra da pođe s njom u krevet jer ne pita za cenu kad je njegov ponos u pitanju. Eto, Darko dobi veću sumu nego pojedine starlete! Poznato je koliko Miljana ume da bude uporna, nema šanse da odustane od Lazića tako lako. I nakon što je izašla iz tog studija u kojem je snimala pesmu Miljana je nastavila da zove svog Darkića, ali on je prestao da joj se javlja na telefon - kaže izvor pomenutog lista.

Darko Lazić
foto: Printscreen/grand

Kurir.rs/I.B/Republika/S.telegraf

Bonus video:

00:14

Darko Lazić održao predavanje o vožnji čim je dobio dozvolu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track