00:06

Anastasija u zagrljaju ovog tenisera, pao i poljubac

au!

ANASTASIJA I ĐORĐE PRVI PUT OČI U OČI POSLE RASKIDA! Evo kako je protekao SUSRET bivšeg para, skroz neočekivano! (VIDEO)

Stars -

Pevačica Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić nedavno su raskinuli vezu posle pet godina.

Iako su mnogi misili da će uskoro stati pred oltar, budući da su otpočeli zajednički život, njih dvoje su rešili da stave tačku na svoj odnos.

Ipak, par je odlučio da se raziđe, te se mlada pevačica iselila iz pomenute nekretnine, a svako je otišao svojim putem, jer je daljina i razvodvojenost u samoj vezi učinila svoje.

Anastasija Ražnatović, Đorđe Kuljić
foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Budući da su, kako je pre nekoliko dana navedeno u zvaničnom saopštenju, ostali u prijateljskim odnosima, mnogi su se iznenadili nakon njihovog sinoćnog susreta, prvog posle raskida.

Naime, teniser Filip Krajinović proslavio je sinoć rođendan u jednom prestoničkom hotelu, a među zvanicama našli su se i Anastasija i Đorđe. Kako se navodi, bivši momak i devojka su se na pomenutom događaju samo pozdravili i nisu sedeli zajedno.

Anastasija Ražnatović, Đorđe Kuljić
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram, Sonja Spasić

Uprkos tome, Anastasija se sudeći po objavama na društvenim mrežama dobro provela na rođendanu, te se čini da se od raskida dobro oporavlja.

Anastasija Ražnatović
foto: Pritnscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B/Story

Bonus video:

00:06

Anastasija u zagrljaju ovog tenisera, pao i poljubac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track