00:30

Glumica naučila još jedan stari zanat

uzela igle u ruke

GLUMICA NAPUSTILA GRAD, ŽIVI U SELU VISIBABE I ČUVA OVCE: Sad pokazala kako ima zlatne RUKE, evo koji ZLATAN zanat je savladala

Stars -

Glumica Marija Petronijević svoj život nastavila je daleko od očiju javnosti, a mir je pronašla u rodnom selu Visibaba.

Veoma retko boravi u prestonici, samo kad se pojavljuje na javnim događajima, a glavna preokupacija joj je zemljoradnja, kao i domaće životinje.

Iako je njen život pod lupom javnosti, ona je uspela od medija da sakrije muškarca sa kojim je u vezi i sa kojim je dobila sina.

Marija Petronijević
foto: Printscreen/Instagram

- Muškarac koji me je osvojio je jedan običan muškarac, koji je imao pre svega dovljno sluha da čuje šta je ono što govorim, a onda i dovljno pameti da može da se nosi sa ženom kao što sam ja. A nije lako, tajenstvena je i dalje Marija po pitanju svog izabranika sa kojim je svila gnezdo upravo u Visibabama.

Sem što se potpuno posvetila poljoprivredi i uzgoju ovaca, Petronijevićeva sad slobodno vreme provodi kao što su to radile naše bake. Naime, ona je na Instagramu objavila video kako ući da plete.

"Polako ali sigurno, učim još jedan zanat", napisala je Petronijevićeva uz video gde se vidi kako najverovatnije plete kapucu za sina.

00:30

Glumica naučila još jedan stari zanat

Kurir.rs

Bonus video:

00:59

MARIJA PETRONIJEVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Evo kako izgleda u 8. MESECU, glumica NE ODUSTAJE od poslova u svom selu! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track