STVORIO BOGATSTVO I SAD GA RASPRODAJE, JEDNA PEVA ZA 4.000 €, DRUGA STVARA IMPERIJU! Evo gde su i šta rade svi pobednici FARME
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Gde su sve I šta rade pobednici Farme

STVORIO BOGATSTVO I SAD GA RASPRODAJE, JEDNA PEVA ZA 4.000 €, DRUGA STVARA IMPERIJU! Evo gde su i šta rade svi pobednici FARME

Stars -

Od prve "Farme" prošlo je 12 godina. I dok su neki od učešća u ovom šou programu napravili novu profesiju i postali rijaliti igrači, drugi su popularnost iskoristili na drugi način.

foto: Printskrin

U prvoj sezoni 2009. godine pobedu i ček na 100.000 evra odneo je pevač Milan Topalović Topalko. Ostao je upamćen po flertu sa misicom Sandrom Obradović i vrednom radu na imanju u Lisoviću.

- Pare ću potrošiti na pesme i stan - rekao je tada bivši učesnik „Zvezda Granda", da bi kasnije naglasio kako nikada više ne bi učestvovao u rijalitiju,

"Jednom sam bio, predstavio se publici i nema razloga da ponavljam", dodao je tada i ispunio obećanje. Više ga nismo gledali u rijalitijima.

foto: Printskrin TV Prva

Naredne godine trijumfovao je njegov stariji kolega Miloš Bojanić. Folker veruje da je narod glasao za njega jer je bio žrtva Ivana Fecea Firčija i Dragana Marinkovića Mace, dok pojedinci smatraju da je to dobro odglumio.

"Svi su me napadali, i to samo zato što sam bio dete sa sela i znao sve da radim", rekao je Bojanić, koji se pojavio i u „Zadruzi 3", ali je posle mesec dana napustio rijaliti żbog puta u Ameriku. Već neko vreme se posvetio "građevini". Pošto nije bilo posla zbog pandemije korone virusa, odlučio je da renovira kuću na Crnogorskom primorju. Kako se pisalo, pevač razmišlja da tu kuću, koja je u njegovom posedu decenijama, proda kako bi obezbedio decu i suprugu.

foto: Printscreen

Na jesen iste godine emitovana je „Farma 3". Pevačica Katarina Živković osvojila je simpatije gledalaca, posebno zbog romanse sa Banetom Jankovićem.

"Pre Farme sam imala baš malo posla. Saša Popović me je ubedio da uđem urijaliti kako mi karijera ne bi propala", pričala je Kaća, koja je pobedu unovčila tako što je postala jedna od najtraženijih pevačica i po nastupu je pre korone zarađivala i do 4.000 evra!

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Slikar Sulejman Haljevac Memo dobio je najveću podršku 2013. On je postao član Upravnog odbora Zavoda za zbrinjavanje mentalno obolele dece „Pazarić" i voditelj je emisije na jednoj bosanskoj internet televiziji.

Kontroverzna rediteljka Jelena Golubović jedna je od retkih koja može da se pohvali „duplom krunom". Ona je uzela po 50.000 evra u „Farmi 5" i u poslednjoj, sedmoj sezoni. Nam imanju u Lisoviću pronašla je i ljubav Čupa Kalača, ali ta veza nije opstala u spoljnom svetu. Ona se oprobala i u drugim rijalitijima, a poslednjih godina je nema u javnosti koliko je publika bila navikla na nju. Trenutno je gledamo u "Zadruzi 6".

foto: printscreen

Pirovu pobedu odnela je starleta Stanija Dobrojević, koja je trijumfovala u "Farmi 6". Ostala je upamćena po bliskom odnosu sa Kristijom Golubovićem, koji joj je posle rijalitija tražio polovinu nagrade! Kako bi kupila svoj mir, platila mu je 12.000 evra. lako je novac izgubila, dobila je skoro milion pratilaca na Instagramu i veliku popularnost. Posle toga se neko vreme sklonila iz Srbije, a na rijaliti scenu se vratila u „Zadruzi 2", gde je našla ljubav. Trenutno je u ljubavi sa dečkom Markom Markovićem, s kojim planira brak i decu.

"Vreme je da postanem majka. O tome maštam već neko vreme, ali nisam imala s kim", govorila je pre nekoliko godina, a sad su se i skućili. Opremaju penthaus u Rumi od 120 kvadrata, za koji su dali 150.000 evra.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Hit

Bonus video:

00:52

KRISTALNI LUSTERI, KAMIN, OGLEDALA DO PLAFONA Ovako Stanija OPREMA penthaus u Rumi od 150.000 €! Ona uživa, a evo ko čisti za njom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track