HANA I GRAŠO NOSE ISTI NAKIT KAO I ANĐELINA DŽOLI: Burme izrađene ručno od 14-karatnog zlata ROZE BOJE, a evo šta je MLADA tražila
Foto: Profimedia, Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

sve kako su oni želeli

HANA I GRAŠO NOSE ISTI NAKIT KAO I ANĐELINA DŽOLI: Burme izrađene ručno od 14-karatnog zlata ROZE BOJE, a evo šta je MLADA tražila

Stars -

Burme Hani Huljić (31) i Petru Graši (45) poklonio jedan od trojice kumova, slovenski kuvar Tomaž Kavčič, a iz zlatare otkrili su nam detalje o prstenju.

- Burme su izrađene od 14-karatnog zlata, roze boje. Prstenje je izvana matirano, a iznutra sjajno. Nekoliko dana nam je trebalo da se izradi prstenje jer smo u ovim burmama spojili Hanine i Petrove želje, pa su razgovori i konsultacije rezultirali ovim decentnim i elegantnim komadima - rekli su iz zlatar.

Petar Grašo, Hana Huljić
foto: Damir Dervišagić, Instagram

Njihov nakit je tradicionalan, ručno rađen, uobličen u moderan dizajn koji obožavaju brojne zvezde poput Anđeline Džoli, Severine, Nine Badrić, Bože Vreće... Anđelina je njihov nakit nosila u Sarajevu 2012. na premijeri njenog redateljskog filma gde je stigla s tadašnjim suprugom Bredom Pitom.

- Hanin prsten krasi jedan dijamant, a intimna poruka zapisana sa unutrašnje strane oba prstena ostaje tajna koju samo Petar i Hana mogu podeliti s javnošću - rekli su iz zlatar.

Petar Grašo
foto: Instagram

Kako piše RTL Exkluziv, Grašo je na venčanju otkrio da će biti curica. Upućeni nam kažu da će sigurno imati neko tradicionalno splitsko ime.

- Hana i Petar jako drže do tradicije. Na primer otac od Tonča Huljića zove se Ivan, kao i Tončev sin, koji je dobio ime Ivan. Stoga možemo očekivati neko porodično ime - kažu nam upućeni.

Hana Huljić, Petar Grašo
foto: Printscreen/Instagram/dinoradja_official

kurir.rs/24sata.hr

Bonus video:

04:02

Petar Grašo otkrio šta misli o Tončiju Huljiću: On je jedan brilijantan čovek!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track