OVA ZADRUGARKA JE IMALA DVA SMRTNA SLUČAJA PRED ULAZAK U ZADRUGU! Ona se u Belu kuću uselila obavijena u crno, sada otkrila SVE!
Foto: Printscreen

tužna

OVA ZADRUGARKA JE IMALA DVA SMRTNA SLUČAJA PRED ULAZAK U ZADRUGU! Ona se u Belu kuću uselila obavijena u crno, sada otkrila SVE!

Rijaliti -

Monika Jovanovska u razgovoru sa Nenadom Aleksićem Ša otkrila je da je pred ulazak u "Zadrugu" imala dva smrtna slučaja u porodici.

- Ti nisi za ovaj rijaliti. Ovo je mnogo teška psiho igra. Moraš da se izboriš malo sama, da ne budeš tiha. Previše si tiha. Jesi ti generalno tiha? Nisi svesna gde si ušla - govorio joj je Ša.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen/Zadruga

- Nisam ja slaba kao što ti misliš, da znaš ti to. Znaš šta mi se dešava, pred ulazak nedelju dana sam imala smrtni slučaj. Moja baka i deka su umrli za četiri dana. Sav taj stres tamo se prebacuje ovde. Normalna pojava - dodala je Monika.

- Ja znam da misliš da si jaka, ali... Ne daš da ti se kaže ništa. Prekidaš me u početku rečenice, a ja ti ne pričam loše. Preslaba si, samleće te rijaliti - rekao joj je reper.

Podsetimo, Nenad Aleksić Ša je ovonedeljni vođa i on je Moniku odabrao za omiljenu osobu pa trenutno boravi sa njom u hotelu.

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track