JEDNA STVAR SE NE MENJA! O raskidu sa Đorđem bruje svi, a evo kako je Anastasija Ražnatović ostavila svog prvog dečka Konstantina
Foto: ATA Images

U dobrim odnosima

JEDNA STVAR SE NE MENJA! O raskidu sa Đorđem bruje svi, a evo kako je Anastasija Ražnatović ostavila svog prvog dečka Konstantina

Stars -

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić odlučili su da stave tačku na svoju višegodišnju vezu. Nagađalo se i pisalo o razlozima, a ona je istakla da se ljubav ugasila, te da su ostali u dobrim odnosima.

Naime, poznato je da je pre veze sa Kuljićem mlada pevačica imala romansu sa Kostadinom Terzićem, sinom generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića. Njihova veza je i te kako bila zanimljiva javnosti. a romansa je okončana u avgustu 2016. godine.

Ono što je zanimljivo jeste da je Anastasija skoro, pa identično govorila o raskidu sa Terzićem, kao što je bio slučaj sa Đorđem.

- Nije bilo nikakve svađe, rastali smo se na najnormalniji način. Ostali smo prijatelji, a priče o našim svađama nemaju veze sa istinom. I dalje imam lepo mišljenje o Kostadinu - jasna je bila Anastasija za domaće medije, govoreći u sličnom tonu u kojem danas objašnjava kraj odnosa sa drugim biznismenom s kojim je prekinula vezu.

Podsetimo, nakon veze sa Anastasijom, Kostadin je započeo romansu sa Valentinom, sa kojom se i oženio i dobio dete, a uskoro će dobiti još jednu bebu.

Kostadin Terzic
foto: Dragan Kadić

kurir.rs/alo

Bonus video:

00:35

Anastasija Ražnatović objavila snimak malog željka i raznežila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track