STJUARDESA, SLOBINA ŽENA, RIJALITI POBEDNICA, PEVAČICA, PISAC... Kija Kockar promenila profesiju, postala Lukasov PORTPAROL
Foto: Emilija Jovanović/ Espreso

PR MENADŽER

STJUARDESA, SLOBINA ŽENA, RIJALITI POBEDNICA, PEVAČICA, PISAC... Kija Kockar promenila profesiju, postala Lukasov PORTPAROL

Stars -

Kristinu Kiju Kockar javnost je upoznala kada je njen tadašnji muž Slobodan Radanović bio učesnik u rijaliti programu "Zadruga 1", u koji je kasnijeušla i pobedila, a pre toga je radila kao stjuardesa. Sada ona ima novo zanimanje - postala je PR menadžer tima Ace Lukasa.

Aca Lukas, Kija Kockar
foto: Emilija Jovanović/ Espreso

Podsetimo, Sloba je tokom prve sezone Pinkovog rijalitija prevario Kiju sa Lunom Đogani, pa je Kockareva odlučila da uđe u šou i oproba se kao rijaliti učesnica.

Ona je iz "Zadruge 1" izašla kao pobednica, a nakon toga se razvela od Slobe Radanovića.

Nakon toga Kija Kockar je postala pevačica, a onda se oprobala i kao pisac. Ona je tada objavila prvu knjigu "Moj potpis" u kojoj je ispričala svoju životnu priču i kroz šta je sve prošla.

Kija Kockar
foto: Instagram

Nešto pre toga počela je da snima pesme, ali i da nastupa. Sada sprema svoj prvi album.

Kristina Kija Kockar dobila je i priliku da prikaže svoj lik u filmu "Ludnica subotnje večeri", u režiji studenata druge godine Fakulteta dramskih umetnosti, rame uz rame s Rastkom Jankovićem, Evom Ras i Milanom Pejićem.

Kija Kockar
foto: ATA images

- Veoma mi je drago što su mene izabrali. To je kratkometražni film, komedija, u kojoj glumim sebe. Pored mene će biti i ostali afirmisani glumci i mnogo sam ponosna - rekla je tada Kockareva za Kurir.

Kija Kockar je sada potpuno promenila profesiju i postala je PR menadžer tima Ace Lukasa koji se ove godine takmiči za predstavnika Srbije na Evroviziji.

- Ja sam ovde neutralna. Smatram da ljudi treba da gledaju šta im se sviđa - rekla je Kija na Lukasovoj konferenciji za štampu.

- Svi koji su za Kiju glasaju za mene - rekao je Lukas.

Aca Lukas
foto: Emilija Jovanović/ Espreso

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

04:41

Kija ostala bez teksta kad su joj pokazali njene seksipilne slike!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja