IZ ŠKOLSKE KLUPE SAM OTIŠLA POD ŠATOR DA PEVAM! Bivša Zvezda granda o početku karijere: Otišla sam na svadbu s 10 pesama
Foto: Printscreen

prisetila se

IZ ŠKOLSKE KLUPE SAM OTIŠLA POD ŠATOR DA PEVAM! Bivša Zvezda granda o početku karijere: Otišla sam na svadbu s 10 pesama

Stars -

Nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" Biljana Biba Sulimanović priznaje da je karijeru započela pod šatorom, pevajući na svadbama.

- Nadam se da će se moja karijera bazirati na etno muzici i koncertima. Ja volim svoj posao, ali više sam neko ko voli da radi koncerte, više sebe nekako vidim u tome. Ja sam neko ko je iz školske klupe ušao pod šator i pevao - rekla je Biljana za "Grand Online" i dodala:

Biljana Biba Sulimanović
foto: Printscreen

- Sa deset pesama sam otišla na svadbu gde sam pevala sa vrhunskim pevačima, gde su me "gurali u vatru", ali ja nisam bila dovoljno spremna jer nisam znala posao.

Biljana se osvrnula i na period pandemije korona virusa, koji je na nju i njene kolege i te kako imao uticaja.

- U suštini, radila sam u inostranstvu kada je počela korona. Imala sam posla još nekih mesec ili dva. Posle toga je sve stalo, gde sam bila na gubitku baš mnogo. Ali, sve je to tako moralo da bude. Znam da nisam jedina koja je i stala u celoj toj priči - rekla je pevačica.

Kurir.rs/I.B/Grand

Bonus video:

00:08

Stanija otišla u Ameriku, pa pokazala zanosne obline

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track