KAPETAN DRAGAN SE OŽENIO 24 GODINA MLAĐOM: A nije jedini koji voli devojke, a NJEMU su UNUKA I ĆERKA ISTO GODIŠTE
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Marina Lopičić

KAPETAN DRAGAN SE OŽENIO 24 GODINA MLAĐOM: A nije jedini koji voli devojke, a NJEMU su UNUKA I ĆERKA ISTO GODIŠTE

Stars -

Dragan Vasiljković (67), poznatiji kao Kapetan Dragan, nekadašnji vođa paravojne jedinice "Knindže", oženio se ćerkom Vuka Bojovića Marijom (43).

Kako Kurir ekskluzivno sazno, njih dvoje su poslednje dve godine u vezi, koju su prošle godine krunisali brakom. To nam je potvrdio lično nekadašnji oficir kada smo ga pozvali za komentar.

On nije jedina poznata ličnost koja je ljubav našla u mlađim partnerkama.

Igor Lazić Nigor, šarmantni crnogorski pevač, oženio se sa Suzanom koja je 14 godina mlađa od njega. Koliki je romantik otkriva i podatak da su na ludi kamen stali 26. jula 2015. godine, tačno u 12 časova i 45 minuta, na dan-sat i minut kada je rođena Suzana. Od tada, ovaj bračni par, uprkos većoj 14 godina razlike u godinama, živi skladno i neretko se u javnosti pojavljuju zajedno.

Miloš Bojanić ima 24 godine mlađu ženu Branku.

- Miloš je imao mnogo žena pre mene, a ja nisam ta koju je preoteo, rekla je jednom prilikom Branka, a Miloš vodi računa o svojoj mlađoj supruzi pa je nedavno navodno oludučio da proda neke svoje nekretnine kako bi Branka bila obezbeđena kad on ode sa ovoga sveta.

Đole Đogani (61), posle razvoda od Slađe Delibašić, venčao se sa Vesnom koja je 22 godine malađa. Đole i Vesna Đogani imaju dvoje dece, sina Adriana i trogodišnju Lauru. Đole iz braka sa Slađom Đogani ima ćerke Marinelu i Silviju.

Silvija se porodila samo dva meseca pre Laurinog rođenja, pa su pevačeva unuka i najmlađa ćerka isto godište.

- Ja sam prvo postao deda, a onda tata. To je novo kod Đoganija, a kod nas uvek ima neka fora. Desi se nešto što nije obično, eto to je jako neobična stvar - rekao je Đole za "Exkluziv TV Prva".

Vesna Đogani, Đole Đogani
foto: Damir Dervišagić

Već godinama popularni bračni par iz grupe "Zana" Jelena (51) i Zoran Živanović (62) slovi za jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni i često su predmet zavisti mnogih parova koji nisu doživeli takvu dugovečnost, a Žika je 11 godina stariji od Jelene.

grupa Zana, Zoran Živanović, Jelena Živanović
foto: Filip Plavčić

Boris Novković (52), koji već ima nekoliko brakova iza sebe, a njegova poslednja supruga Iris Volf (27) I ovaj brak je ujednom trenutku bio u krizi, a tada je Boris potvrdio kako nije reč o razvod već pokušavaju izgladiti stvari na svoj način. Iris sa Novakom ima devojčicu Si.

Boris Novković, Iris
foto: Vladimir Šporčić, Printscreen/Instagram

Pevač Petar Grašo nedavno se oženio sa 14 godina mlađom Hanom Huljić, s kojom čeka bebu. Ljubav Petra Graša i Hane Huljić pročulo se u oktobru, odmah nakon što je otkriveno da pevač više nije s koleginicom Danijelom Martinović, s kojom je bio u vezi 24 godine. Njih dvoje su uvek ponavljali da ne žele da budu u braku, a Danijela je jednom prilikom istakla da joj sama pomisao na to izaziva klaustrofobiju. Grašo i Danijela poznaju Hanu Huljić od njenih malih nogu, budući da su bliski prijatelji njenog oca Tončija i majke Vjekoslave, a Danijela je bila članica grupe "Magazin", koju je Huljić oformio. Hana se, štaviše, kao dete pojavila u jednom njihovom spotu, a Danijela je donedavno pratila novu devojku svog bivšeg na Instagramu.

Petar Grašo, Hana Huljić
foto: Shutterstock, Damir Dervišagić

kurir.rs

Bonus video:

03:44

PRVE REAKCIJE POSLE ČITANJA PRESUDE RATKU MLADIĆU: Za nas je sad još veći heroj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track