PREMINULA MAJKA MARKA MILJKOVIĆA: Tuga u domu bivšeg rijaliti učesnika, Nedeljka iznenada umrla
Foto: Nikola Anđić, Printscreen/Pink TV

šok

PREMINULA MAJKA MARKA MILJKOVIĆA: Tuga u domu bivšeg rijaliti učesnika, Nedeljka iznenada umrla

Stars -

Nedeljka Miljković, majka bivšeg zadrugara Marka Miljkovića preminula je iznenada.

Kako prenosi Informer, Markova mama preminula je iznenada.

Pozvali smo Marka, ali nije odgovarao na naše pozive. Uzrok smrti još nije poznat, a prema informacijama koje kruže u medijima, Nedeljka je bolovala od dijabetesa i povišenog pritiska, a Marko se odmah uputio u rodno mesto.

Podsetimo, Markovi roditelji živeli su u Brusu gde su često odlazili sa ćerkom Mijom, koju su dobili pre skoro godinu dana.

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: Kurir televizija

"Pratim rijaliti, gledam Marka. Vidim šta se dešava između Lune i njega, iako oni to još uvek kriju. Ona je meni sada preslatka. Kad su me pitali na početku rijalitija od svih zadrugarki koju bih izabrala za snajku, ja sam rekla baš Lunu. I Marko je u jednom trenutku dole u Beloj kući rekao da je ona dosta sazrela i da više nije klinka. U "Zadruzi 2" mi se njeno ponašanje mnogo više dopada nego u prethodnoj sezoni. Ono sve loše što se izdogađalo treba da precrta i da ide napred. Nemam ništa protiv nje, stvarno je sada drugačija. Oblači se, sredi se, lepa je. Ono pre je bila svakodnevno u pidžamama", pričala je Neda svojevremeno dok su Luna i Marko bili u rijalitiju "Zadruga".

Luna Đogani
foto: Printscreen/Jutjub

Kurir.rs/I.B/Informer

Bonus video:

00:13

Luna i Slobina kuma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track