02:53

TANJA SAVIĆ PRVI PUT OTKRILA ZAŠTO JE NAPUSTILA OGNJENOVU EMISIJU: Amidžić je najveći KRIVAC!

skandal

TANJA SAVIĆ PRVI PUT OTKRILA ZAŠTO JE NAPUSTILA OGNJENOVU EMISIJU: Amidžić je najveći KRIVAC! A evo ko joj je najviše SMETAO!

Stars -

Pevačica Tanja Savić nedavno je izrevoltirana napustila emisiju Ognjena Amidžića, a sada je otkrila i razlog zbog koga je napravila ovaj potez.

- Tu je najveći krivac Ognjen Amidžić. Nikada to ne bih uradila da smo imali neki dogovor. Kada sam stigla tamo, ugledala sam Jovanu Jeremić. Nisam želela sa njom da sedim sa njom u istoj emisiji. Ona je osoba koja sebe hvali previše i dobija previše na medijskom prostoru. Odlika inteligentnih je da puste da ih neko drugi hvali, a ne da sami sebe hvale. Iznosila je neke stvari o meni. Ognjen, jednostavno, mora da bira goste - rekla je Tanja.

Tanja Savić
foto: Printscreen/Instagram

Ona se dotakla i emotivnog života.

- Mislim da je sve bila medijska želja da ja nađem srodnu dušu. Sada sam ojačala, pa mi je trebao muškarac s kakvim su me i povezivali. Dve godine sam sama, što se i vidi po meni. Niko se ne usuđuje da mi privuče pažnje. Žena sam koja je spremna na ljubav - ističe pevačica.

Podsetimo, Tanja Savić mesecima je u vezi sa Draškom Stanivukovićem, ali svoju ljubav i dalje kriju, a iako je isplivala njihova zajednička fotografija, oni nisu potvrdili vezu.

Draško Stanivuković, Tanja Savić
foto: Damir Dervišagić, ATAImages

Kurir./rsI.B.

Bonus video:

00:12

Tanja Savić gazi po parama: Šuške pljušte na njenom nastupu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track