UPOZNAO GA JE SA DANIJELOM, A VENČAO SA HANOM! Kum Petra Graša otkrio detalje venčanja i u kakvim je odnosima sa Martinovićevom!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen, Shutterstock

ispričao

UPOZNAO GA JE SA DANIJELOM, A VENČAO SA HANOM! Kum Petra Graša otkrio detalje venčanja i u kakvim je odnosima sa Martinovićevom!

Stars -

Slovenački kuvar Tomaž Kavčić poslednjih je nedelja prilično aktuelan u hrvatskim medijima zbog kumstva s Petrom Grašom. Grašo i Kavčič poznaju se 25 godina, a upoznali su se kada su Grašo i Danijela Martinović došli u njegov restoran 1997. godine u Sloveniji.

Kavčič je komentarisao hranu na svadbi godine u Splitu.

Danijela Martinović, Petar Grašo, Hana Huljić
foto: Printscreen/Instagram

- Na njihovoj svadbi nije bio isti meni kao i na samitu čelnika Evropske unije. Samo je jedno jelo bilo s tog menija. Venčanje je bilo u organizaciji restorana , oni su bili glavni, a ja sam pripremio aperitiv, prvo jelo, glavno jelo, te tortu - rekao je Tomaž.

Torta koju je Kavčič pripremio mladencima izazvala je mnoštvo komentara na društvenim mrežama.

Tomaž Kavčić
foto: Printscreen

- To je bila rezervna torta koja nije bila dekorisana jer su uz nju bile još dve torte. Ta torta je moja ideja i poslužujem je već više od deset godina. Ona je lagana, nema marcipana, šlaga, maslaca. To je torta koja se radi istom tehnikom kao sladoled, ali unutra ima japansku algu koja nam onda omogući da je možemo "skladištiti" na četiri do pet stupnjeva Celzijusovih.

Petar Grašo
foto: Printscreen/Instagram

- Sastoji se od mleka, čokolade i laganog biskvita. Torta se svima svidela, a puno gostiju je tražilo još komad. No, najbitnije je da je to torta koju su oni želeli i u njihovom je stilu - odlična, a s druge strane prizemljena. To su oni, to su mladenci - rekao je Kavčić za RTL.

Komentarisao je i svoj odnos s Danijelom Martinović.

- Ostajem prijatelj i s njim i s njom - rekao je kratko.

Kavčič i Grašo su postali dupli kumovi, a šef je otkrio kako ga je Grašo pitao da mu bude kum.

- On je romantična duša i nije mi to poručio telefonski. Prošle godine, kao i svake dosad, bili smo pozvani na neformalno druženje svih vlasnika Mišelinovih zvezda u Napulju. Tamo sam gost već 17 godina, a puno puta je Petar išao sa mnom. Pre nego što smo se tamo uputili, prošle godine pre Božića, kad smo sleteli na aerodrom, Petar mi je tamo rekao: "Tomaž, želja mi je da mi budeš kum" - otkrio je Tomaž, prenosi Index.hr.

Hana Huljić, Petar Grašo
foto: Printscreen/Instagram/dinoradja_official

Kurir.rs/I.B/RTL/Index.hr

Bonus video:

04:02

Petar Grašo otkrio šta misli o Tončiju Huljiću: On je jedan brilijantan čovek!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track