MAŠA TERZIĆ PRVI PUT POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Krila da je TRUDNA, a sada ponosno pokazuje da je u drugom stanju! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

čeka sina

MAŠA TERZIĆ PRVI PUT POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Krila da je TRUDNA, a sada ponosno pokazuje da je u drugom stanju! (FOTO)

Stars -

Naslednica Zvezdana Terzića, Maša Terzć još uvek čuva u tajnosti da je u drugom stanju, ali je sada na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se nazire trudnički stomak.

Naime, Maša je pozirala u bašti jednog kafića, dok je na sebi imala teget kaput ispod kojeg se vidi stomačić.

Inače, Maša je godinu dana u vezi sa partnerom sa kojim čeka dete, a kako su mediji prenosili, nosi dečka.

Maša Terzić
foto: Printscreen

- Maša je jako uzbuđena zbog nove životne uloge. Ona i njen partner su se verili pre dva meseca kada joj je poklonio čak dva prstena, a svadbu ne planiraju dok na svet ne dođe beba. Njen dečko ne živi u Beogradu, bavi se ozbiljnim poslom zbog čega ne želi da se eksponira. Venčanje će upriličiti u inostranstvu, na leto, kada stigne sin - pričao je izvor blizak porodici Terzić za Telegraf.

- Zajedno su godinu dana i Maša ga je sve vreme veze pratila u stopu, budući da zbog prirode posla često putuje. Oni se super slažu i svi njeni prijatelji govore da nikada nije bila srećnija u životu. Zajedno su doneli odluku da se Maša porodi u inostranstvu - završava priču izvor.

Maša Terzić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:43

KOSTADIN TERZIĆ NAPRAVIO GALA SVADBU, A ONDA JE MLADA BACILA BIDERMAJER: Uhvatila ga je ONA i odmah se pohvalila da je SLEDEĆA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja