ĆERKA FUDBALSKE LEGENDE I BRAT TENISERKE DUGO SU KRILI LJUBAV: Ovako su se upoznali Dragana Džajić i Miloš, jedan detalj ih ODAO!
Foto: Printscreen/Instagram

SADA SU U BRAKU I IMAJU SINA

ĆERKA FUDBALSKE LEGENDE I BRAT TENISERKE DUGO SU KRILI LJUBAV: Ovako su se upoznali Dragana Džajić i Miloš, jedan detalj ih ODAO!

Stars -

Dragana Džajić i Miloš Ivanović su pred 250 zvanica izgovoriti sudbonosno "da" u jednom elitnom prestoničkom hotelu, u braku su dobili sina Vida, a njihova ljubavna priča i dalje intrigira.

Ona je nekadašnja manekenka, dizajnerka donjeg veša i ćerka fudbalske legende Dragana Džajića, dok je Miloš vlasnik radnje u kojoj se šiju košulje po meri, a brat je naše najlepše teniserke Ane Ivanović. Iako su mnogi očekivali da će ovaj par, kao i mnoge druge javne, pratiti brojni skandali, to se nikada desilo.

otvaranje butika, Sofija Milošević, Dragana Džajić
foto: Stefan Stojanović

Ono što je oduševilo mnoge je to što se Dragana i Miloš javno uopšte ne eksponiraju, svoju ljubav kriju daleko od očiju javnosti, a kada su se upoznali i zavoleli, oboje su ugasili društvene mreže.

Dragana i Miloš upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, budući da su sedeli u istom društvu. Kako je Miloš znao ko je Dragana, tako je i ona bila upoznata sa tim ko je Miloš. Ljubav je ubrzo planula, a popularni par je u početku vezu krio od javnosti. Prvi put su uslikani tokom boravka Ane Ivanović u Beogradu, kada su Miloš, Ana i Dragana izašli na ručak u restoran blizu doma Ivanovića.

Dragana Džajić, Miloš Ivanović, svadba
foto: Ljiljana Stanišić

Nakon toga, iako se spekulisalo da li su samo drugovi, ili u vezi, na moru u Crnoj Gori par se odmarao zajedno sa Draganinom sestrom Sanjom, a bilo je jasno da je njihova ljubav ogromna. Miloš je sve vreme grlio i mazio Draganu, a čak ju je u jednom trenutku i hranio. Ubrzo su stigle i lepe vesti, Miloš Ivanović verio se Draganom Džajić na jesen skupocenim, dijamantskim prstenom.

venčanje, Miloš Ivanović, Dragana Džajić
foto: Ljiljana Stanišić

Njih dvoje venčali su se 2019. godine, a među zvanicama bile su brojne poznate ličnosti. Pravi spektakl usledio je kada su se smanjila i gotovo skroz ugasila svetla, a u salu su uneli tortu na pet spratova prekrivenu ružama. Kasnije su dobili sina Vida, a privatnost i dalje čuvaju od očiju javnosti.

"Smatram da privatnost treba čuvati. Svesna sam da su mediji bili znatiželjni i to mogu da razumem, ali svoju privatnost čuvam i srećna sam što je i moj suprug takav. Kao dete nisam sebe zamišljala u venčanici, niti sam nestrpljivo čekala da se udam. Miloš se pojavio kad sam se najmanje nadala", rekla je Dragana jednom prilikom.

Dragana Džajić, Dragan Džajić
foto: ATA Images

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track