00:32

Elena Karić pokaza unutrašnjost kuće, leži u crnoj posteljini

iznenadila

ELENA KARIĆ LEŽI GOLA, GRUDI PREKRILA CRNOM POSTELJINOM! Pokazala spavaću sobu u vili koja je kao ZAMAK, a u OVO svi gledaju!

Stars -

Dizjanerka enterijera, Elena Karaman Karić godinama živi usred šume na Kosmaju, gde je sagradila nekretninu poput zamka.

Ona je vilu od 300 kvadrata dizajnirala po svojoj želji, a enterijer na prvi pogled mnogima izgleda čudno.

Elena Karić
foto: Pritnscreen

Elena ne prestaje da intrigira javnost objavama na Instagramu u kojima često pokazuje kako izvodi rituale sama ili u društvu.

Elena Karić
foto: Pritnscreen

Bivša žena Jugoslava Karića sada je na svom storiju snimila deo kuće, te je pokazala spavaću sobu koju krasi ogroman luster od perja, što je mnogima zapalo za oko.

Elena Karić
foto: Printscreen

U jednom trenutku vidi se i ona kako leži u ogromnom krevetu, umotana u crnu posteljinu, dok osmeh ne skida sa lica.

Elena Karić
foto: Printscreen

Elena je ovom prilikom pokazala nekoliko tetovaža na svom telu.

- Elena je sama dizajnirala nameštaj, ali i neke antikvitete je već naručivala iz inostranstva, a koji su autentični i unikatni pa im je cena više desetina hiljada evra. Vila koja je usred šume izgleda bajkovito i ujedno moderno, a od cene koje je uložila zastaje dah. Čuo sam da je uložila preko milion evra. Kako za gradnju, tako za nameštaj i razne antikvitete i slike kojima će opremiti enterijer. Ona je veliki ljubitelj umetnosti, a dela vrhunskih majstora koštaju. Ne žali novac, samo da je opremi kako je zamislila - rekao je svojevremeno dobro upućen izvor.

Elena Karić
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:15

Elena Karić objavila detalje obreda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja