TRAGEDIJA NA NASTUPU NAŠEG PEVAČA SE I DANAS PREPRIČAVA: Devojka iznenada preminula u klubu, ovi detalji su tada potresli JAVNOST!
Foto: Dragana Udovičić

HAOS

TRAGEDIJA NA NASTUPU NAŠEG PEVAČA SE I DANAS PREPRIČAVA: Devojka iznenada preminula u klubu, ovi detalji su tada potresli JAVNOST!

Stars -

Pevač Petar Mitić se s knedlom ugrlu prisetio tragičnog događaja, kada je 2009. godine njegova bivša devojka i prijateljica preminula na njegovom nastupu.

- To je veoma tužna priča. Zvala se Sanja, bili smo saradnici. To je devojka koja je radila sa mnom dok sam bio tezgoš u Vranju - prisetio se pevač u emisiji "Grand magazin", pa nastavio:

Katarina Živković, promocija, Petar Mitić
foto: Damir Dervišagić

- Nažalost, neki mladi ljudi nas pre vremena nastupe. Takve ljude ne treba nikako zaboraviti, vredni su pomena uvek, ali bežim od toga jer sam veoma emotivan i jer me sve to dotiče. Ali lepo je setiti se.

Petar je ispričao da se tragedija desila na njegovom nastupu i dodao da je u medijima došlo do zabune kada su objavili da mu je preminula devojka.

- Ja sam došao da radim, a kada se to desilo mi smo bili dobri prijatelji, tako da sam više izgubio pravog prijatelja i druga, a ne devojku jer sam u tom trenutku bio sa drugom. Zato je došlo do nesporazuma u medijima, ali svakako je jedan veliki gubitak - izjavio je pevač čije gostovanje možete da pogledate u videu.

Kurir.rs/Grand Magazin/M.M.

Bonus video:

00:57

PETAR BOŽOVIĆ JE DUH Kritikujemo greške naših sinova, nesvesni da su samo nasledili naše osobine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track