00:26

Mina Vrbaški proslavila rođendan

veselo

ZAVIRITE NA GALA PROSLAVU ROĐENDANA MINE VRBAŠKI! Misica došla sa SVEKRVOM i SVEKROM, a tek da vidite sa kim je uhvaćen David!

Stars -

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški je u jednom prestoničkom restoranu napravila gala proslavu svog rođendana, a tim povodom okupila je rijaliti postavu.

Kod Mine na rođendanu pojavili su se mnoge rijaliti ličnosti poput Maje i Alena Hadrović, Dragane Mitar, Milana Jankovića Čorbe, Jovane Ljubisavljević, Kristina i Osmana Karića, ali i Ermine Pašović i Davida Dragojevića, piše Republika.rs.

Mina Vrbaški
foto: Printscreen/Instagram

Izvor koji se našao na licu mesta otkrio je samo kakav je odnos Ermine i Dragojevića bio. Naime, svima su izgledali vrlo bliski, plesali su zajedno i zabavljali su se, a izvor otkriva sve detalje koje kamere nisu uspele da zabeleže.

- Bilo je stvarno ludilo, baš smo se svi dobro proveli, kao da je Veliki šef organizovao žurku van imanja u Šimanovcima. Svi iz rijalitija su bili, koji su dobri sa Minom, koje je ona i pozvala, najveću pažnju je privukao David, jer je sad logično aktuelna priča Dejan, Dalila i Car. David je mnogo vremena proveo na telefonu, dopisivao se sa nekim, a onda smo svi primetili da mu je u jednom trenutku prišla Ermina Pašović, a on se oduševio - započinje izvor i nastavlja:

Mina Vrbaški
foto: Printscreen/Instagram

- U jednom trenutku Ermina i David su krenuli da igraju zajedno, bili su ono što se kaže u stiskavcu, opustili su se, pa su sve vreme nešto šaputali, ćućorili su nešto između sebe, verovatno su pričali o Zadruzi, pošto svi mi znamo da je Ermina aktivna na Instagramu kada je rijaliti u pitanju. Zajedno su se slikali, snimali, pravili storije, a inače, David nije neko ko voli da se eksponira, sad da li glumi neku zvezdu, video sam i da nije hteo da da izjave novinarima, koji su svojevremeno od njega pravili istu tu zvezdu koja je danas, ali dobro, to je njegov obraz i njegovo ponašanje i zahvalnost prema medijima, koji su kad su mu trebali, bili tu.

Mina Vrbaški
foto: Printscreen/Instagram

Jovana Ljubisavljević je na proslavu došla sa svekrom i svekrvom, snimali su se, pevali, šalili, a Jovana je sve zabeležila i objavila na društvenoj mreži Instagram.

Mina Vrbaški
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Republika.rs

Bonus video:

00:15

Blam: Mina Vrbaški nastupala u polupraznom klubu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track