OVO SU SINOVI LIDIJE VUKIĆEVIĆ! Jedan je fudbaler, a drugi radi posao o kojem sanjaju svi dečaci! USPEŠNI, LEPI I BOGATI (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

Mamine ljubavi

OVO SU SINOVI LIDIJE VUKIĆEVIĆ! Jedan je fudbaler, a drugi radi posao o kojem sanjaju svi dečaci! USPEŠNI, LEPI I BOGATI (FOTO)

Stars -

Proslavljena glumica Lidija Vukićević pleni svojim izgledom i u petoj deceniji. Ona je majka dva sina Andreja i Davida koji su njeno najveće bogatstvo, a dobila ih je u braka sa sportskim direktorom FK "Crvena Zvezda" Mitrom Mrkelom. Pored toga što lepo izgledaju, Lidijini naslednici su veoma uspešni u svom poslu.

Glumica često objavljuje fotografije na društvenim mrežama fotografije svojih sinova, Andreja i Davida.

"Dve najveće ljubavi", napisala je jednom prilikom ponosna mama ispod fotografije zgodnih momaka.

Dve najveće ljubavi

A photo posted by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on Feb 12, 2016 at 6:11am PST

Stariji sin Andrej je uspešan fudbaler. Bio je i član reprezentacije Srbije do 21 godine.

Andrej je bio je član OFK Beograda, Sopota i Rada, zatim je upisao minute u turskom Eškihekiru, pa u Spartaku, Bežaniji i na kraju Temišvaru, koji je njegov poslednji klub u karijeri.

Međutim, Lidija može da se ponosi i svojim mlađim naslednikom. Davidom koji je pilot i njegov posao važi za jedan od odlično plaćenih i o kome obično maštaju svi dečaci.

Lidija Vukićević, Mitar Mrkela
foto: Privatna Arhiva, Kurir

kurir.rs

Bonus video:

05:03

LIDIJA VUKIĆEVIĆ U CRVENOJ HALJINI I BUJNE GRUDI JOJ KIPE: Glumica se pojavila u FUL IZDANJU, svi joj gledaju u OBLINE! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track