PEVAČICA SA MUŽEM ŽIVI U VIKENDICI! Napravili stalni dom, dnevna soba sva u staklu, kamin i klavir! Zavirite u Cakanin DOM!
Foto: Dragan Kadić

oaza mira

PEVAČICA SA MUŽEM ŽIVI U VIKENDICI! Napravili stalni dom, dnevna soba sva u staklu, kamin i klavir! Zavirite u Cakanin DOM!

Stars -

Domovi poznatih ličnosti oduvek su zanimali javnost, ali mnogi svoje porodično gnezdo ljubomorno čuvaju od znatiželjnih pogleda.

Međutim, pevačica Dragica Radosavljević Cakana nije jedna od njih, već otvorila vrata svoje oaze mira. Naime, ona živi u Sremčici u kući koja im je nekada bila vikendica, a poslednjih godina stalno mesto stanovanja.

Dragica Radosavljević Cakana
foto: Dragan Kadić

U prirodi, 15-ak minuta udaljenoj od grada, Cakana tvrdi da je pronašla mir, što u stanu na Vračaru kod Hrama Svetog Save nije mogla da ima. Često u dvorištu luksuzne vile gosti prijatelje, ćerku Maju sa suprugom i decom i ne krije da je zadovoljna životom koji je tu skrojila.

Ustaje pre zore, voli da skuva kafu, sedi u bašti, u kojoj je posadila bambus i sluša ptice. Tvrdi da ima divan komšiluk, uz čiju saglasnost je uspela da od državnih ustanova izdejstvuje ulično osvetljenje, asfalt u ulici, kao i kontejnere. Uskoro planira da iza kuće prokopa bazen, čemu će se najviše obradobati njeni i suprugovi unuci i unuke. U prijatnom razgovoru koji smo vodili na Cakaninoj terasi otkrila je koje još promene na kući planira da sprovede u delo, koji deo dvorišta joj je posebno drag, da li ga sama održava i šta jedino zamera meštanima Sremčice.

Dragica Radosavljević Cakana
foto: Dragan Kadić

- Ovo su stvarno pravi vreli letnji dani. Kad sam kod kuće, visim ovde u dvorištu. Malo se brčnem u džakuziju sa ovim hidromasažerima, malo sedim sa svojom unukom na terasi, malo ležim na ležaljkama, malo telefoniram. Dvorište je, inače, trenutno u fazi sređivanja. Pravimo stakleni produžetak dnevnog boravka, a pošto je već veoma toplo, iznećemo uskoro gazebo i suncobrane. U planu je i bazen da napravimo. Inače, dvorište je stvarno lepo. Nije to nešto veliko, deset ari, ali pošto sam van grada, svi vole ovde da dođu. Nebojša i ja volimo društvo, pa pravimo često roštilj. Stavimo ćebad i jastuke po dvorištu, sedimo, uživamo, prskamo se malo crevima. Imamo tu tuš, pa se tuširamo - pričala je ona za medije.

Ona u svom kutku ima kamin, u dnevnoj sobi je i klavir, kao i velika ugaona garnitura, dok je cela soba u staklu.

Dragica Radosavljević Cakana
foto: Dragan Kadić

S druge strane, kuhinjica joj je mala, taman koliko treba.

Dragica Radosavljević Cakana
foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

04:13

Cakana oduševljena Konstraktom i njenom pobedničkom pesmom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track