NATALNA KARTA ZDRAVKA ČOLIĆA: Astrolog kaže da je rođen pod SREĆNOM ZVEZDOM, a evo čime bi se bavio da nije PEVAČ i šta ga ČEKA!
Foto: ATA Images

HOROSKOP MEGA ZVEZDE

NATALNA KARTA ZDRAVKA ČOLIĆA: Astrolog kaže da je rođen pod SREĆNOM ZVEZDOM, a evo čime bi se bavio da nije PEVAČ i šta ga ČEKA!

Stars -

Zdravko Čolić rođen je 30.05.1951. godine i nosi neverovatnu energiju kroz njegov numerološki kod 876.

On je rođen pod "srećnom zvezdom" i čovek je koji nosi harizmu, inteligenciju, i pomoć za sve ljude koji su oko njega i njemu bliski, piše Grand online.

Šta god da se dešavalo do njegove tridesete godine, moralo je da se dogodi. Da nije otišao u pevačke vode, sjajno bi se pronašao u psihologiji ili medicini.

Zdravko Čolić
foto: ATA Images

Zdravko je satkan od emocija, strasti i ljubavi i često sluša svoju intuiciju.

Ova 2022. godina biće mu sjajna godina jer je ovo godina merkura ili petice. Očekuje ga puno novih dešavanja, putovanja i koncerata. Moguće su i serije koncerata preko okeana.

Nikako ne smemo zaboraviti da je Zdravko maher za pare. Tako će biti i ove godine. Biće dosta ulaganja u nove projekte, ali i nekretnine. Praviće selekciju prijatelja od maja meseca.

Prethodna godina je za njega bila dosta teška i doživeo je pad energije, što se u narednom periodu menja. U porodici je stabilna situacija, a moguća su i vanredna slavlja, piše astrolog Goca Dragišić.

Zdravko Čolić
foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Grandonline

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track