JK NE SKIDA PRESKUPE VERSAČE SANDALE! I Sovrljićka za njih pukla 134.800 €, a od cipela Ilde Šaulić će vam se zavrtiti u GLAVI!
Foto: Printscreen/Instagram

Moda

JK NE SKIDA PRESKUPE VERSAČE SANDALE! I Sovrljićka za njih pukla 134.800 €, a od cipela Ilde Šaulić će vam se zavrtiti u GLAVI!

Stars -

Poznate dame sa estrade potpuno su poludele za novim „versače“ sandalama pink i fluorescentno žute nijanse, a za ovaj model poput svetske modne blogerke Kjare Feranji koja ih je proslavila, izdvojile su 134.800 evra. Jelena Karleuša ih je prva ponela na jednom od nastupa, uz pink blejzer i čarape boje mesa, a potom je nastala prava pomama među domaćim trendseterkama, te smo mogli da ih vidimo na influenserki Tamari Kalinić i pevačici Milici Pavlović.

Iako smo mislili da su ove ekscentrične sandale privlačne samo mlađim damama, iznenadila nas je pojava folk legende Branke Sovrlić, koja je pored cvetnog kombinezona, crne bunde i „šanel“ torbe, ponela i ultrašik model.

Branka Sovrlić
foto: Printscreen/Grand

Modni stručnjaci su ovaj stajling okarakterisali kao potpuni promašaj, a sandale nisu došle do izražaja, već odaju utisak "predimenzioniranog stopala".

Cipele
foto: Printscreen/Instagram

Iako je delovalo da samo spomenute dame verno prate trendove visoke mode, Ilda Šaulić je iznenadila neobičnim parom sandala, različitih nijansi pink – žutim, eminentnog brenda čuvene glumice Sare Džesike Parker pod nazivom „Rogue Bis“. Za ove vanvremenske sandale izdvojila je 395 dolara, a to je zaista sitnica za otmeni saten, ali i komad inspirisan ulicama Njujorka.

Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

Čuvena Keri Bredšo unikatni model ponela je tokom jednog od setova poslednje sezone serije „Seks i grad“, gde je uz glamuroznu pink haljinu odabrala upečatljivi par sandala, koje su joj jedne od omiljenih - svih vremena, te ih kombinuje kako u elegantnim, tako i svedenijim prilikama.

Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

kurir.rs/svet

Bonus video:

00:28

Karleuša pokazala vilu od 2.500.000 €

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track