00:07

Jelena Karleuša kopira Kim Kardašijan

ISKORISTILA TRENUTAK

KARLEUŠA KOPIRA KIM KARDAŠIJAN! KANJE JE ZAPRATIO, ONA NAPRAVILA BUM: Objavila seriju BEZOBRAZNIH fotki, grudi oblepila trakama!

Stars -

Pevačica Jelena Karleuša objavila je najeksplicitnije fotografije do sada, a mnogi su počeli da pišu da kopira popularnu starletu Kim Kardašijan.

Pevačica je pozirala "obučena" u tanga gaćice i čizme koje je oblepila trakom sa imenom skupocene marke, a preko grudi je imala žutu izolir traku. Sve je uparila uz roze periku, pa su se komentari nizali. Naime, pre nekoliko dana Kim je privukla veliku pažnju kada se pojavila cela oblepljena trakom sa nazivom popularnog brenda zbog koje se jedva pomerala.

Kim Kardašijan
foto: Printscreen/ Instagram

Jelena je na isti način lepila svoje čizme čemu svedoči i snimak na mrežama.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

Ono što je navelo ljude da se "raspišu" po društvenim mrežama jeste činjenica da je reper Kanje Vest zapratio Karleušu na Instagramu. Sada mnogi misle da je upravo ovaj niz izazovnih fotografija zapravo način da Karleuša isprovocira američkog repera.

Podsetimo, Karleuša je praćenje uzvratila Kanjeu, a slikala se i gola u patikama njegovog brenda zbog čega je ponovo bila u centru pažnje.

Kim Kardašijan
foto: Printscreen/Youtube/ET

Najviše pažnje privukao je post koji podseća na priču od pre nekoliko godina iz rijalitija "Akademija debelih". Tada je Zorica Marković na imanju pričala sa Divnom Karleušom o tome kako joj je jedan prorok predvideo da će Jelena otići u Ameriku i da će tamo živeti zajedno sa bogatim Amerikancem. Korisnici društvenih mreža odmah su to iskoristili i povezali da je došao taj dan, a da je Amerikanac zapravo bivši muž Kim Kardašijan.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:28

Karleuša pokazala vilu od 2.500.000 €

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja