KARLEUŠA KAO KIM KARDAŠIJAN?! Oblepila se TRAKOM koje još NEMA U PRODAJI! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube, Printscreen/Instagram

hit

KARLEUŠA KAO KIM KARDAŠIJAN?! Oblepila se TRAKOM koje još NEMA U PRODAJI! (FOTO)

Stars -

Jelena Karleuša objavila je set novih fotografija po uzoru na Kim Kardašijan, koja se u istom izdanju pojavila na nedavno održanoj Pariskoj nedelji mode.

Jelena Karleuša
foto: Printskrin/Instagram

Kim se na reviji čuvene modne kuće "Balensijaga" pojavila u nesvakidašnjem izdanju - oblepljena u žutu izolir-traku s logom brenda, kojim je privukla pažnju svih prisutnih, pa je danima bila glavna tema u svim svetskim medijima. Ona je na svojim društvenim mrežama pokazala i koliko je teško bilo da hodati u tom autfitu, ali i kako su tekle pripreme za samu reviju. Model koji je ona nosila je zapravo bio model sa revije za jesen-zimu 2022/23. godine.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

Nije dugo trebalo da Jelena Karleuša iskopira ovaj neobični stajling. Ipak, neki kažu da u pitanju nije originalna "Balensijaga" izolir-traka.

Naime, ova traka s revije održane u Parizu još ne može da se kupi ili naruči onlajn sa sajta ovog brenda ili nekog od sajtova na kojima se prodaje luksuzna garderoba, ali je možda Karleuša VIP klijent pa je uspela da dođe do nje.

Jelena Karleuša
foto: Printskrin/Instagram

Kako je ova traka deo kolekcije za nastupajuću jesen-zimu, ovaj zanimljivi modni detalj naći će se u prodaji tek za nekoliko meseci.

Kim Kardašijan
foto: Printscreen/Youtube/ET

Inače, mnogi misle da je upravo ovaj niz izazovnih fotografija način da Karleuša isprovocira američkog repera Kanjea Vesta, bivšeg supruga Kim Kardašijan, koji ju je nedavno zapratio na Instagramu.

Kim Kardašijan, Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Youtube, Printscreen/Instagram

Kurir.rs/E.K.

Bonus video:

00:07

Jelena Karleuša kopira Kim Kardašijan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track