OVO JE POSLEDNJI ZAJEDNIČKI SNIMAK KSENIJE PAJČIN I FILIPA KAPISODE Jeziv detalj na pevačici pre smrti slutio je TRAGEDIJU?!
Foto: Printskrin

12 godina od ubistva pevačice

OVO JE POSLEDNJI ZAJEDNIČKI SNIMAK KSENIJE PAJČIN I FILIPA KAPISODE Jeziv detalj na pevačici pre smrti slutio je TRAGEDIJU?!

Stars -

Ksenija Pajčin tragično je nastradala 16. marta 2010. godine kada ju je u njenom stanu u Nikšićkoj ulici usmrtio dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.

Poslednji singl izbacila je 2009. godine u saradnji sa MC Stojanom "Požuri", koji je ostvario veliki uspeh, ipak, pevačica od 2006. više nije izdala nijedan album.

U životu su je spajali sa mnogim momcima, jedan od njih bio je i Bane Kovačević iz grupe "187", koji je preminuo usled operacije srca. Mnogi smatraju da je Bane bio njena najveća ljubav, a kada je ušla u romansu sa manekenom Filipom Kapisodom sve je krenulo nizbrdo.

Ksenija Pajčin
foto: Printsceen

U jednom od poslednjih televizijskih gostovanja u emisiji "Vi pitate", Ksenija se pojavila sa modricama, zbog čega se i danas nagađa da je Kapisoda svoju devojku fizički zlostavljao.

Na internetu se pojavio snimak na kom smo poslednji put javno videli par zajedno, koje mnogi nećete ostati ravnodušni. Kapisoda je tada iznenadio Kseniju u studiju, ušetao je i doneo joj cveće. Niko u tom trenutku nije slutio na tragediju koja je zavila dve porodice u crno.

kurir.rs

Bonus video:

02:55

Karamela posetio grob Ksenije Pajčin na 11. godina od smrti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track