DRAMA OKO PODELE IMOVINE GLUMAČKOG PARA: Jelena tražila da Svetozar napusti NJIHOV DOM posle RAZVODA: Glumac nije pristao, HAOS!
Foto: Shutterstock, Dragana Udovičić, Zorana Jevtić

DETALJI RAZVODA

DRAMA OKO PODELE IMOVINE GLUMAČKOG PARA: Jelena tražila da Svetozar napusti NJIHOV DOM posle RAZVODA: Glumac nije pristao, HAOS!

Stars -

Razvod između Svetozara Cvetković i Jelene Đokić nije prošao glatko, saznaje Kurir.

Dogovoru o podeli imovine prethodila je svađa. Glumica je, naime, želela da ostane u stranu na Vračaru, u kom su živeli, ali njen bivši suprug nije na to pristao. Cvetković je već jednom ostavio stan prvoj ženi, pa je odlučio da više to ne čini, već je Jeleni kupio manji u blizini.

Svetozar Cvetković
foto: ATA images

- Izašao sam već jednom iz svog strana na ulicu. Sada za to nemam više snage - poverio je Cvele bliskom prijatelju nakon što mu je rekao da je Jelena tražila od njega da napusti stan.

Bivši upravnik Ateljea 212 ipak s Jelenom nije ostao u lošim odnosima. Na kraju su uspeli da se dogovore, pa je njemu ostao veliki stan, dok je njoj kupio manji. Obaveze oko dece će zajedno obavljati.

Jelena Đokić
foto: Damir Dervišagić

Inače, kao što smo već pisali, kriza u braku poznatih glumaca počela je tokom pandemije virusa korona, pa su rešili da se raziđu. Prema rečima našeg izvora iz glumačkih krugova, Svetozar je letos bez supruge bio na moru s decom, dok Jelenu komšije na Vračaru izvesno vreme ne viđaju u kraju.

- Svetozar je divan komšija. Jako ljubazan, srdačan, tih i kulturan. Često šeta svoje kuče tu po kraju. Njegovu suprugu nisam video mesecima. Viđao sam je pre i ona je umela da se javi nama komšijama. Žao mi je ako su se razveli - rekla je komšinica s Vračara, koja je zamolila za diskreciju.

Poznati glumački par venčao se 2006. godine. Cvetković je pre Đokićeve imao brak iza sebe, iz kog ima ćerku, dok je sa Jelenom dobio sina i naslednicu. Predstavnici sedme umetnosti su se upoznali 2000. godine.

Svetozar i Jelena važe za najrespektabilnije u svom poslu, a pre 16 godina pronašli su zajedničku emotivnu sreću. Iako su često viđeni na gradskim dešavanjima, o privatnom životu nerado govore.

- Privatnost mora biti moja i onih koji sa mnom dele krov nad glavom. Živim javni život na sceni i filmu, ta javnost je sasvim dovoljna - rekao je glumac jednom prilikom za medije.

Svetozar Cvetković
foto: Marina Lopičić

Inače, Jelena je od Svetozara mlađa dvadeset godina, ali to im nikada nije predstavljalo prepreku da uživaju u ljubavi. Koji je pravi razlog kraha njihovog braka, nije poznato, ali jeste to da je glumac bio aktivan na društvenim mrežama. Međutim, nedavno je obrisao Instagram nalog, dok je Đokićeva prisutna na mrežama, ali je poslednju fotografiju objavila 2019. godine. Povodom saznanja da se razvodi od supruge, kontaktirali smo ranije sa Cvetkovićem. On je saslušao naše direktno pitanje i kratko poručio.

- Ne dajem izjave o svom privatnom životu - rekao je ljubazno umetnik. S druge strane, Jelenin broj telefona poznat našoj redakciji ponovo nije bio dostupan.

Kurir.rs

Bonus video:

00:27

POBEDIMO KORONU! Grad Beograd i Svetozar Cvetković pozivaju sve da se VAKCINIŠU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track