KRISTIJAN OTVORIO VRATA LUKS STANA! Uložili 15.000 € u detalje od zlata: Kristina otkrila gde NAJVIŠE vole da provode vreme! VIDEO
Foto: Privatna Arhiva, Nemanja Nikolić

UŽIVAJU

KRISTIJAN OTVORIO VRATA LUKS STANA! Uložili 15.000 € u detalje od zlata: Kristina otkrila gde NAJVIŠE vole da provode vreme! VIDEO

Stars -

Kristijan Golubović se sa svojom devojkom Kristinom Spalević uselio u novi stan.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen

Golubović je svojevremeno objavio snimak na svom Instagram profilu gde je podelio delić atmosfere sa fanovima, dok je Kristina kitila jelku i bavila se prazničnom dekoracijom njihovog novog doma.

Poznato je da su planirali zajedničku budućnost, što je Golubović svojevremeno potvrdio objavom na Instagramu.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen

Njihovo novo ljubavno gnezdo krase reljefi koje je Kristijan izrezbario dok je boravio na izdržavanju zatvorske kazne u Zabeli, a zanimljiv je i klub sto koji se nalazi nasred sobe.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen

- Kada smo došli u ovaj stan, sve su bili goli zidovi. Kupili smo sve od kašike, pa do većih uređaja koje vidite ovde. Minimum je uloženo preko 15.000 evra, ako ne i više - priča na početku Kristijan za "Blic" i dodaje:

- Sve je izrađeno po našoj želji. Ikona na zidu nas je koštala preko 4.000 evra, dok je sto u dnevnom boravku rađen od smole i zlata. Ne biste mogli ni čekićem da ga probijete koliko je to čvrsto izrađeno - govori Kristijan.

Sa druge strane, Kristina napominje da je veštija u kuhinji od Kristijana.

- Kristijan voli da pravi italijanska jela i paste, dok sam ja više tip koji je zadužen za neka tradicionalna jela koja Kristijana podsećaju na detinjstvo. Voli sve što su mu pravile majka i baka, a ja se trudim da mu upravo to sve i napravim - kaže Spalevićeva.

Kristina ističe da ona i njen partner često uživaju na terasi kada je lepo vreme.

- Svaki put kada je lepo vreme nas dvoje volimo da uživamo na terasi. Tu se sunčamo, imamo pogled na čitav Beograd i nama ništa ne fali. U ovom domu i okruženju smo pronašli naš mir.

Kristijan Golubović
foto: Kurir Televizija

Kurir.rs/S.M./Blic

Bonus video:

00:44

Pogledajte kako je Kristijan na dan žena izvređao lepši pol!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track