ŽENA IZ SENKE, STUB PORODICE I BAKA OD MILION DOLARA: Svi detalji o SUPRUZI ZVEZDANA TERZIĆA: Ovako izgleda Svetlana! (FOTO)
Foto: Nemanja Pančić

DAMA

ŽENA IZ SENKE, STUB PORODICE I BAKA OD MILION DOLARA: Svi detalji o SUPRUZI ZVEZDANA TERZIĆA: Ovako izgleda Svetlana! (FOTO)

Stars -

Priča o uspešnom muškarcu iza koga stoji jaka žena mogla bi da bude lajt-motiv porodičnog života Zvezdana Terzića.

Zvezdan Terzić
foto: @starsport

Nekada uspešan fudbaler, danas generalni direktor „Crvene zvezde“, koji se može pohvaliti diplomom Ekonomskog fakulteta, uvek je ambiciozno išao napred, dok mu je porodica davala vetar u leđa.

Svetlana Terzić, Zvezdan Terzić
foto: Nemanja Pančić

Ipak, nećemo pogrešiti ako kažemo da javnost mnogo bolje poznaje njegovu decu, Nikšu, Konstatina i Mašu, nego suprugu Svetlanu, sa kojom je zajedno tri decenije. Iako elegantnom pojavom i prefinjenim stilom pleni pažnju gde god da se pojavi, Svetlana Terzić nikada nije pokazivala želju da se eksponira u medijima. Po zanimanju je profesor, a suprug i deca uvek su joj bili na prvom mestu, piše Hello.

venčanje, Miloš Ivanović, Dragana Džajić, Zvezdan Terzić, Svetlana Terzić
foto: Vladimir Šporčić

Svetlana se ne pojavljuje često na javnim manifestacijama. Uglavnom smo je viđali na snimcima sa porodičnih proslava, koje ćerka Maša, za koju kažu da je njena kopija, često objavljuje na Instagramu.

S obzirom na to da deluje prilično mladoliko, teško je poverovati da je Svetlana baka dva dečaka, Vuka i Vidaka, koje joj je podario sin Kostadin.

Svetlana Terzić, Zvezdan Terzić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/S.M./Hello magazin

Bonus video:

00:43

KOSTADIN TERZIĆ NAPRAVIO GALA SVADBU, A ONDA JE MLADA BACILA BIDERMAJER: Uhvatila ga je ONA i odmah se pohvalila da je SLEDEĆA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track