OLIVERA KOVAČEVIĆ PODNELA 12 TUŽBI PROTIV LUKASA! Evo za šta sve OPTUŽUJE pevača, a ima i poseban ZAHTEV
Foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić

dvoboj se nastavlja

OLIVERA KOVAČEVIĆ PODNELA 12 TUŽBI PROTIV LUKASA! Evo za šta sve OPTUŽUJE pevača, a ima i poseban ZAHTEV

Stars -

Olivera Kovačević podnela 12 tužbi protiv pevača Aleksandra Vuksanovića, Ace Lukasa, a u vezi sa organizacijom i glasanjem na festivalu "Pesma za Evroviziju 22".

Olivera Kovačević, zbog povrede ugleda i časti, podnela je u svojstvu građanina, Prvom osnovnom sudu i Višem sudu u Beogradu, dvanaest (12) pojedinačnih tužbi protiv Vuksanovića i sa njim poslovno povezanih subjekata, koji su sinhronizovano plasirali i distribuirali neistinite informacije o navodnim neregularnostima koje su pratile festival.

Olivera Kovačević
foto: Nenad Kostić

Kako navodi pravni tim Kovačevićeve, pažljivom analizom javnih nastupa, Aleksandra Vuksanovića i njegovog PR tima, izdvojene su sve optužbe koje su takvog inteziteta da nužno zahtevaju sudsku zaštitu, a kako se nekažnjeno u javnosti ne bi ponavljale i bacale senku sumnje na regularnost, kako ovogodišnjeg, tako i svakog budućeg takmičenja.

Aca Lukas
foto: Printscreen

Oni navode da je jedini način da se Olivera Kovačević zaštiti ne samo svoj ugled, već i ugled svojih saradnika iz tima RTS-a, stručnog žirija i publike koja glasa, a pre svega da sačuva integritet svih izvođača, koji talentom, trudom i energijom daju autentični pečat ovom prestižnom festivalu.

Kako je naveo advokat Ivan Ninić, punomoćnik Olivere Kovačević, u tužbama je istaknut i poseban zahtev Kovačevićeve da svaka presuda bude javno objavljena u štampanom ili elektronskom mediju, kako bi se sanirale štetne posledice neprimerene kampanje.

Aca Lukas, Olivera Kovačević
foto: Nenad Kostić, Printscreen/Prva TV

Kurir.rs

Bonus video:

03:35

Aca Lukas napravio SPEKTAKL na nastupu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track