KOJA JE GASTOZU BILA PRVA? STARLETE U KLINČU ZBOG SPOTA! Ana udarila na Tamaru, ona brutalno uzvraća: NE IDE FURUNA I ŠPANSKI ZID
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Ana Paunković

NOVI ESTRADNI RAT

KOJA JE GASTOZU BILA PRVA? STARLETE U KLINČU ZBOG SPOTA! Ana udarila na Tamaru, ona brutalno uzvraća: NE IDE FURUNA I ŠPANSKI ZID

Stars -

Ana Korać pohvalila se kako je odbila da se pojavi u spotu kod Nenada Marinkovića Gastoza. Međutim, radi se o tome da je ona odustala kada je saznala da Tamara Đurić neće da bude deo tog projekta. Đurićeva je tog dana snimala emisiju, ali je zbog repera ipak na kraju snimajućeg dana uletela u kadar.

Ana Korać
foto: Printscreen/Instagram

Kada je Gastoz rekao Ani da Đuroćeva neće biti, ona je naprasno odustala i on je više nije kontaktirao tim povodom. Međutim, gostujući u emisiji "Eksluzivno" na televiziji Pink Koraćeva se pravila da nije upućena u to da je i Tamara trebala da bude u spotu.

Tamara Đurić, Nenad Gastoz
foto: Privatna Arhiva

- Nisam bila u Srbiji, nisam mogla i ne znam ko je umesto mene došao u spot - rekla je kratkjo Ana.

Tim povodom pozvali smo i drugu stranu, pa je Đurićeva detaljno objasnila situaciju.

Tamara Đurić
foto: Privatna Arhiva

- Neka Gastoz kaže koga je prvo zvao na snimanje svog spota. On je moj drug iako ne statiram u spotovima, pristala sam. Kontaktirao me je nekoliko dana pre snimanja. Objasnila sam mu da imam dogovorenu emisiju i on je razumeo i poručio da neće da me opterećuje. Međutim, kada mi je objasnio zašto mu znači da baš ja dođem, pristala sam - rekla je Tamara i potkačila Anu: - Verujem da je mislila da će ostvariti svoje devojačke snove da bude sa mnom u istom spotu, ali ne idu zajedno furuna i španski zid. Vidim da nije njena ideja da laže da je odbila spot iz nekog drugog razloga,a čula sam u emisiji kako joj drhti glas dok o tome priča. Da li zato što laže ili se plaši , e to ne znam.

E.K.

Bonus video:

00:07

Pevačica raskrinkala sve: Ovako izgleda bez filtera!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track