ANA JE SEZONSKA BERAČICA MALINA! Maja Marinković odgovorila na prozivke da kopira Koraćevu, SPUSTILA je kao nikad dosad! SUROVO
Foto: Printscreen/Instagram

ČESTO SU GLAVNA TEMA

ANA JE SEZONSKA BERAČICA MALINA! Maja Marinković odgovorila na prozivke da kopira Koraćevu, SPUSTILA je kao nikad dosad! SUROVO

Stars -

Bivša učesnica rijalitija ''Zadruga'' Maja Marinković direktno iz Egipta progovorila je o svim gorućim temama kada je ona u pitanju.

Naime, ona se osvrnula na famozni klip kornjače iz Egipta, kojim je na suptilan način prozvala nekadašnju cimerku sa imanja, Teodoru Bilanović, sa kojom je povezuje i zajednički bivši dečko Milan Janković Čorba.

Maja Marinković
foto: Printscreen

- Moj snimak sa kornjačom je podigao veliku prašinu, što sam i očekivala, ali nije bila loša namera. Kad ugledam tu životinju uvek se setim svoje nekadašnje svilene prijateljice, cimerke iz Zadruge. Ta kornjača me podseća na njen hod i na taj neki njen stav i to je to - rekla je Marinkovićeva u emisiji ''Ekskluzivno'', a onda se osvrnula na poređenja i okršaj sa Anom Korać.

- Što se tiče poređenja sa ''kraljicom luksuza'', tačnije sezonskim beračicama malina, mogu samo da kažem da se ne bih vraćala na neke izvetrele priče, uopšte se ne bih bavila tim stvarima, jer sam ja odavno rekla šta sam imala. Kad moje ime stoji uz njihovo dovoljno su ispromovisane, ne bih da im više dajem na značaju, jer moje ime, prezime i stav govore sve - poručila je Maja.

Ana Korać, Maja Marinković
foto: Nemanja Nikolić, Sonja Spasić

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:15

Maja i S*KSI TATICA na krevetu: Nakon burne svađe nikad intimniji DA LI ĆE USPETI DA JOJ ODOLI I NE PREVARI ŽENU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track