ISPLIVALA ŠOKANTNA TAJNA! Seka Aleksić ZAINTRIGIRALA priznanjem: BRENIN SIN mi je slao LJUBAVNA PISMA!
Foto: Printscreen/Instagram

VOLI PEVAČICE

ISPLIVALA ŠOKANTNA TAJNA! Seka Aleksić ZAINTRIGIRALA priznanjem: BRENIN SIN mi je slao LJUBAVNA PISMA!

Stars -

Pevačica Seka Aleksić svojevremeno se hvalila da je najmlađi naslednik koleginice Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Viktor Živojinović, bacio oko na nju.

Seka Aleksić
foto: Printscreen/Instagram

Naime, na Jutjubu se pojavila emisija "Sav taj Pink" iz 2005. gde je gošća bila Seka sa svega 24 godine, kada je izdala treći album za "Grand" i bila pevačica u usponu. Ona je tom prilikom pričala da joj je Brena bila idol i da je obožava, a zatim je otkrila i da je njen sin Viktor zaljubljen u nju.

Viktor Živojinović
foto: Pritnscreen/Instagram

- Lepa Brena nas sada verovatno gleda i moram da pošaljem ogroman poljubac njenom sinu Viktoru, koji me obožava i zaljubljen je u mene. On mi je sve vreme slao ljubavna pisma. Crtao mi je zeca, kućice i srce. Više puta. Ja ga pozdravljam i kažem mu da ga volim i obožavam i da ćemo se uskoro videti - poručila je putem TV ekrana Seka tada sedmogodišnjem Viktoru.

U međuvremenu, Seka se udala za Veljka Piljikića, s kojim ima dva sina Jakova i Jovana. Brenin sin je takođe stasao i postao meta za mnoge mlade pevačice, pogotovo otkako je raskinuo dvogodišnju vezu s devojkom Sandrom Miljaković. S obzirom na to da je njegov najstariji brat Filip već oženjen pevačicom, i Viktor i Stefan se često dovode u vezu s pevačicama, a javnost ne prestaje da se interesuje ko je nova buduća Brenina snajka.

Seka Aleksić, Veljko Piljikić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:10

Seka okadila dom tokom posta: Sve oduševio potez malog Jovana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja