07:43

ONA ĆE ME KAO PEVAČICU DOSLOVNO NASLEDITI Snežana Đurišić progovorila o devojci za koju kaže da je ista ona

pevačica oduševljena mlađom koleginicom

ONA ĆE ME KAO PEVAČICU DOSLOVNO NASLEDITI Snežana Đurišić progovorila o devojci za koju kaže da je ista ona: NAJEŽILA SAM SE

Stars -

Jedinstvena boja glasa i prepoznatljiva emocija, svrstali su Snežanu Đurišić u red najboljih pevača na našoj muzičkoj sceni. Više od 5 decenija uživamo u njenim pesmama i izvođenju muzike, a jedna je od omiljenih pevačica kod nas.

Snežana Đurišić
foto: Kurir Televizija

Gledamo je i u popularnom muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", čiji je član, a koliko je odgovorno i zahtevno biti deo ovog muzičkog šou programa ispričala je upravo Snežana Đurišić u Pulsu Srbije.

- Sa sedam godina sam prvi put izašla pred publiku, sa devet godina sam snimila prvu singl ploču. Uskoro ću napuniti 63 godine, i intentivno se samo pevanjem bavim.

Snežana Đurišić
foto: Kurir Televizija

Miloša Anđelkovića, voditelja Pulsa Srbije, zanimala je nedavno izjava Snežane Đurišić da vidi jednu takmičarku Zvezda Granda kao svoju naslednicu? U pitanju je Aleksandra Mladenović, čiji ste je uzor Snežana Đurišić.

- To je devojčica koja je mene bukvalno, fascinirala. Njen mentor je Ana Bekuta. Pevala je pesmu koju sam čak i zaboravila, i koja je baš stara. upitanju je moj pesma. Nije bila u grupi slušanih čak ni tada. Ono što je sigurno da je ta pesma zahtevna - rekla je Snežana Đurišić u Pulsu Srbije.

A onda je Đurišić progovorila o Aleksandri Mladenović, devojci od 17 godina, koja se trenutno takmiči u Zvezdama Granda.

Snežana Đurišić
foto: Kurir Televizija

- Ona je sa 16, ili 17 godina koliko ima otpevala tu pesmu isto kao i ja. Baš sam se iznenadila. Naježila sam se slušajući je. Pa sam se setila sebe. Sledeći put je pevala "Vratiću se". Savršeno je talentovana. Oduševila sam se. Prvom prilikom kada je bio specijal, ona je bila tu, i rekla sam da ako nastavi tako da će ona mene doslovno naslediti kao pevačicu. Ponosna sam. Sve je manje ljudi koji na dosledan način pevaju narodnu muziku - rekla je Snežana Đurišić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

10:33

SNEŽANA ĐURIŠIĆ U ŠOKU! POTREŠENA ZBOG SMRTI MERIME NJEGOMIR: Ne mogu ovo više da podnesem, SERIJSKO ODLAŽENJE SA OVOG SVETA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track