02:34

ZEJNA OTKRILA KAKVA JE KONSTRAKTA ZAISTA

bez dlake na jeziku

ZEJNA OTKRILA KAKVA JE KONSTRAKTA ZAISTA Do detalja ispričala šta se dešavalo na Beoviziji, PA SPOMENULA JELENU KARLEUŠU

Stars -

Zejna Murkić, bivša pevačica grupe „Luna“, nastavila je da gradi svoju solo karijeru, te redovno nastupa nakon učešća na izboru za Pesmu za Evroviziju.

Zejna Murkić
foto: Kurir televizija

- Bilo je napeto na takmičenju. Svi jesmo, generalno, očekivali konstraktinu pobedu. Ona je toliko pesebna, drugačija, i toliko je slobodna da bude to što ona jeste bez trunke sujete, kao što se i predstavlja ovih dana u medijima. Svi smi generalno navijali za nju - rekla je pevačica Zejna Murkić za Kurir televiziju.

Zejna Murkić
foto: Kurir televizija, Damir Dervišagić

Zejna je i do detalja otkrila neke pojedinosti za Beovizije, koje nismo imali prilike da čujemo.

- Svima nam je bilo prijatno i lepo. Nije bilo skandala. Možda se to očekivalo od Ace, ali je jako bio fin. Bilo je pića, nije to bilo nedozvoljeno, generalno. Imali smo vodu, ali nismo mogli da je reklamiramo, morali smo da držimo ispod da se ne vidi - kaže Zejna Murkić.

Spomenula je i Zorju Pajić i otkrila svoje impresije o njoj.

Zejna Murkić
foto: Kurir televizija

- Nije bilo sujete. Zorja je divna, nas dve smo delile svlačinicu, pa smo se smejale - ispričala je Zejna.

Pevačica Zejna osvrnula se i na Jelenu Karleušu rekavši da je Karleuša uvek znala da prepozna kvalitet.

- Jelena Karleuša je uvek znala da prepozna kvalitet. Jako joj se zahvaljujem na repim rečima, koje je meni uputila. Apsolutno nije pogršila - zaključila je Zejna.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

05:54

Konstrakta BRUTALNO ISKRENA: Nemam više vremena da budem Ana, sad sam Konstrakta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track