NAKON SMRTI SUPRUGA JEDAN GEST JE PEVAČICI VRATIO OSMEH NA LICE: Poziv je došao u mom najvećem bolu! Evo šta nije mogla da ODBIJE!
Foto: Damir Dervišagić

otkrila

NAKON SMRTI SUPRUGA JEDAN GEST JE PEVAČICI VRATIO OSMEH NA LICE: Poziv je došao u mom najvećem bolu! Evo šta nije mogla da ODBIJE!

Stars -

Pevačica Milena Plavšić može se pohvaliti uspešnom karijerom dugom nekoliko decenija, a nedavno je kao kruna njenih pevačkih dostignuća stigao poziv koji je usrećio u teškom momentu njenog života.

- Jedan poziv me je prijatno iznenadio i došao je u mom najvećem bolu kada je trebalo da se malo nasmejem, pa makar i silom prvo. Pozvali su me i rekli da su odlučili u Zagrebu da mi izdaju trostruki CD, kao jednu veliku nagradu i jedno veliko priznanje, za moj verni rad i tiraže. Tako da sam se ja prijatno iznenadila i nisam mogla da odbijem. Tada nije prošlo ni četrdeset dana od kada mi je suprug preminuo, ali zaista sa ovim su mi povratili osmeh na lice- istakla je pevačica u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Milena Plavšić
foto: Printscreen/YT

Mnogi pevači koji su već decenijama na estradnoj sceni porede današnje vreme sa onim kada su oni počinjali, te je i Milena dala svoj sud i priznala kome je teže da se izbori za popularnost i hitove, kojima se ona itekako može pohvaliti.

- Danas je pevačima sa jedne strane lakše, jer ima mnoštvo programa, ali sa druge strane je i teže jer ih ima mnogo. U ono vreme nije bilo baš takmičenja, ali ko je došao do televizije značilo je da je nešto vredeo. Tada su se ploče snimale uživo sa orkestrima, tako da nije bilo tada danas pevate jednu strofu, a prekosutra drugu, već znate ili ne znate, odmah se snima cela ploča - objasnila je Milena.

Milena Plavšić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

02:57

DRUGARICA TIJANE AJFON POKAZALA STRAVIČNE POVREDE U PULSU Ne može da progovori od stresa, ne prestaje da plače

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track