03:12

RUŠKA ŽESTOKO ISPROZIVALA VODITELJKE Neće neki novokomponovani da mi pričaju kako ću da akcentujem

bez dlake na jeziku

RUŠKA ŽESTOKO ISPROZIVALA VODITELJKE Neće neki novokomponovani da mi pričaju kako ću da akcentujem POGLEDAJTE KAKO IH JE IMITIRALA

Stars -

Novinar Ivan Gajić u emisiji Puls Srbije, u novom segmentu, ugostio je poznate multimedijalne ličnosti novinarku i voditeljku Rušku Jakić i režisera muzičkih spotova Dejana Milićevića.

Ivan Gajić
foto: Promo

Ruška Jakić posebno se osvrnula da voditelje na srpskim televizijama i na njihovo akcentovanje određenih reči poput - Jugoslavija, Kosovo i Metohija, kompozitor, televizija itd.

- Vi novinari ste krivi za sve ovo što se dešava na našem nebu. Vama je najvažnije da se na naslovnoj strani vidi guza i ko je polu-go i ko se valjao na krevetu sa ovim ili onim - započela je Ruška Jakić sa pričom u Pulsu Srbije kod Ivana Gajića.

A potom je žestoko nastavila.

- Ja sam odrasla u jednom drugom vremenu. Počela sam u Politici, a onda na RTS-u kod Baneta Vukašinovića, koji mi je promenio karijeru, a ja došla da izreklamiram časopois. Išla sam kod čuvene Donke Špiček, radio spikerke, kako nih naučila da pravilno govorim i to sam učila 6 meseci - ispričala je Ruška Jakić u Pulsu Srbije kod Ivana Gajića.

Ruška Jakić
foto: Kurir televizija

Voditelj Ivan Gajić postavio je pitanje Ruški kako se pravilno akcentuje.

- Danas kad slušam, čak i nekoga ko vodi dnevnik, ja ga ne razumem, kao da mu neko vetar u leđa gura, ništa se ne razume. Treba govoriti glasno i jasno. Sad se pojavila nova moda - dobar dan, ovo je televizija, a Vi ste kompozitor. Niko nema lektora. Niko nije zadužen za dikciju. Kosovo i Metohija se ispravno kaže. Od kad je sveta i veka. Ti novokomponovani ne mogu da me ubede u njihove akcente - rekla je Ruška Jakić.

Ruška Jakić
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:54

HOROR! RUŠKU JAKIĆ NAPALI SATANISTI: Upali joj u kuću i pretili da će POPITI KRV na njenom grobu! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track