PRODUKCIJI DUGUJU VIŠE OD MILION I PO EVRA! Ovi zadrugari su dužni kao GRČKA! Bežali iz rijalitija pa popili basnoslovne kazne!
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock, Sonja Spasić, Nemanja Nikolić, Beta Dragan Gojic

BEZ PARA

PRODUKCIJI DUGUJU VIŠE OD MILION I PO EVRA! Ovi zadrugari su dužni kao GRČKA! Bežali iz rijalitija pa popili basnoslovne kazne!

Stars -

Kada je u pitanju rijaliti "Zadruga", najinteresantnije su spekulacije o honorarima učesnika, njihovim posebnim zahtevima, ali i kaznama koje su dobili.

Pri ulasku u rijaliti, zadrugari potpisuju ugovor u kome se obavezuju da će poštovati pravila, a posebno da neće fizički nasrtati jedni na druge. Oni koji se toga ne pridržavaju, bivaju diskvalifikovani. Osim izbacivanja i toga da ostaju bez honorara, zadrugari koji prekrše dogovor, moraju da plate i paprenu kaznu produkciji. Suma sumarum, učesnici koji su izbačeni produkciji duguju preko milion i po evra.

Zadruga
foto: Printscreen/Pink

Miki Đuričić (oko 300.000 €)

Miki Đuričić je diskvalifikovan iz Zadruge nekoliko puta, a prvi put 2018. godine kada je Milanu Miloševiću lupio šamar.

Miki Đuričić
foto: Printscreen

Dve godine kasnije, fizički je nasrnuo na Vladimira Tomovića i udario ga posred lica, zbog čega je Veliki šef poslao pismo i hitno ga diskvalifikovao.

Gotovo u svakoj sezoni pčelar iz Kupinova je diskvalifikovan, a njegov dug se procenjuje na oko 300.000 evra.

Miljana Kulić (250.000 evra)

Miljana Kulić diskvalifikovana je u ovoj sezoni kada je pustila krv svom tadašnjem dečku Lazaru Čoliću Zoli. Nišlijka mu je nanela teške telesne povrede i Zoli rascepala glavu štiklom. On je izjavio da je neće krivično goniti, ali ju je produkcija kaznila sa 50.000 evra. Ipak, uspela je da sklopi dogovor sa produkcijom, pa je ponovo ušla u Zadrugu.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola
foto: screenshot Pink tv

Kulićeva je i u prošloj sezoni bila diskvalifikovana kada je doživela nervni slom i napravila haos na imanju. Ona je tvrdila da je bila ugrožena u rijalitiju i da produkcija nije poštovala dogovore, zbog čega je izbačena i kažnjena sa 100.000 evra.

Marija Kulić
foto: Printscreen/Pink

Miljana je diskvalifikovana i iz treće sezone kada je brutalno napala Sanju Stanković i Jovanu Tomić Matoru jer su joj skrenule pažnju na njeno agresivno ponašanje.

- Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da smo doneli odluku da Miljana bude diskvalifikovana zbog udarca. Obaveštavamo vas da je i Marija svojevoljno napustila Zadrugu i kažnjene su sa 100.000 evra - pisalo je u saopštenju Velikog šefa.

Za sve diskvalifikacije, Miljana duguje oko 250.000 evra, ali s obzirom na to da je nakon diskvalifikacija ponovo ulazila, pretpostavlja se da je smanjila kazne.

Vladimir Tomović (150.000 evra)

Vladimir Tomović jedan je od rekordera po diskvalifikacijama. Prvi put je izbačen u drugoj sezoni 2018. godini kada je nasrnuo na Aleksandru Subotić koja ga je provocirala. Nakon toga je nastala opšta frka, a Vladimir je fizički nasrnuo na nju, zbog čega je završio u zatvoru. Odlukom Velikog šefa je diskvalifikovan i kažnjen sa 50.000 evra.

Vladimir Tomović
foto: Printscreen/Instagram

U trećoj sezoni Zadruge Crnogorac je tokom rođendanske žurke Dragane Mitar i Mione Jovanović, nasrnuo na Mensura Ajdarpašića, a zbog toga je Veliki šef doneo odluku za njegovu diskvalifikaciju.

Milica Veselinović, Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen/Youtube

- Zadrugari, doneli smo odluku da Vladimir Tomović bude diskvalifikovan iz rijalitija, spakujte njegove stvari - saopštila je produkcija.

Tomović je 2021. bio diskvalifikovan iz rijalitija jer je ucenjivao produkciju. On je imao zakazano ročište, koje je odloženo i ucenjivao je produkciju i štrajkovao glađu. Iako je diskvalifikovan, Vladimir je doneo odluku da ne plati produkciji kaznu.

Tara Simov (100.000 €)

Tara je diskvalifikovana iz prošle sezone Zadruge kada je fizički nasrnula na Miljanu Kulić i svog dečka Nenada Aleksić Ša, a potom porazbijala i pola imanja. Kažnjena je sa 50.000 evra, a dug je preuzeo njen dečko.

Tara Simov
foto: Printscreen

I ove sezone je izbačena i to nakon što je porazbijala imovinu TV Pink. Ukupno, Tarin dug prema produkciji je 100.000 evra.

Filip Mijatov (100.000 €)

Filip Mijatov završio je rijaliti karijeru kada je napustio treću sezonu Zadruge.

Filip Mijatov, Zadruga 4
foto: Printscreen

On je samovoljno napustio Belu kuću, a kako je to već radio i u sezoni pre, produkciji je dugovao 100.000 evra.

elena Krunić (100.000 €)

Starleta je potpuno izgubila živce u prvoj sezoni Zadruge, kada je brutalno nasrnula na Nadeždu Biljić. Nadežda je kupila jedan musli i rekla njoj i Lepom Mići da ga podele, a kako su oni odbili, iznervirana starleta je nasrnula na pevačicu i udarila je tako jako da je ova pala na pod.

Jelena Krunić
foto: Printscreen/Instagram

Nadežda joj nije uzvratila, već je mirno sedela, a Krunićka je diskvalifikovana i kažnjena sa 50.000 evra.

Ona je izbačena i 2019. nakon što je brutalno pretukla Maju Marinković, koju su cimeri dugo zatim smirivali, jer od šoka i batina nije mogla da prestane da plače. I tada je Jelena kažnjena sa kaznom od 50.000 evra.

Maja Marinković (50.000€)

Starleta je jedna od poslednjih koja je diskvalifikovana u ovoj sezoni Zadruge i to nakon što je svom ljubavniku Filipu Caru unakazila lice. Nakon nekoliko žestokih svađa i tuča, ovo je bila kap koja je prelila čašu, pa je produkcija odlučila da je izbaci iz rijalitija.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Zadruga

Maja je dužna da produkciji isplati kaznu od 50.000 evra, a neće dobiti ni honorar za dotadašnje učešće.

Kristijan Golubović (50.000 €)

Kristijan Golubović nasrnuo je na Miljanu Kulić u četvrtoj sezoni Zadruge kada je diskvalifikovan. Njih dvoje su imali okršaj u pabu, odakle je on pokušao da je izbaci, a zatim je došlo do karambola u kazinu i ispred hotela.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Red Tv

Veliki šef je doneo odluku da Kristijan bude diskvalifikovan i dužan je produkciji 50.000 evra.

Karađorde Subotić (50.000 €)

Karađorde je samoinicijativno napustio rijaliti i u skladu sa tim je diskvalifikovan. On je razvalio prozor kroz koji je prvo izbacio svoje stvari, a onda i on iskočio.

Karađorđe Subotić
foto: Damir Dervišagić

Odbio je da učestvuje u zadatku kada je trebalo da dozvoli da mu lakiraju nokte i da ga depiliraju. Kažnjen je sa 50.000 evra.

Aleksandra Subotić (50.000 €)

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen/Instagram

Aleksandra je fizički napala Minu Vrbaški tokom proslave u Zadruzi 2, zbog čega je izbačena i bila je dužna da produkciji plati 50.000 evra.

Anđela Veštica (50.000 €)

Amidži šou, Tara Simov, Anđela Veštica
foto: screenshot Pink tv

Starleta je u naletu besa počupala rediteljku Jelenu Golubović i iščupala joj deo kose, zbog čega je momentalno diskvalifikovana iz daljeg takmicenja i kažnjena je novčanom kaznom.

Toma Panić (50.000 €)

Toma je zvanično diskvalifikovan iz četvrte sezone rijalitija, jer je u pijanom stanju pravio probleme i pokušao da nasrne na Lepog Miću.

Toma Panić
foto: ATA Images

Bojan Gaćeša (50.000 €)

Bojan Gaćeša jedan je od najomraženijih rijaliti likova, a izbačen je kada je ispričao skandalozan vic kojim je šokirao sve zadrugare i javnost. On se na zaprepašćenje mnogih našalio na račun devojčice Milice Rakić koja je 1999. godine stradala tokom NATO bombardovanja.

Bojan Gaćeša
foto: Ana Paunković

Kažnjen je sa 50.000 evra.

Marijana Zonjić (50.000 €)

Zadrugarka je prekršila jedno od najstrožih pravila kada je spomenula radnike produkcije i rekla da neko od njih ubacuje nedozvoljene supstance u piće.

Marijana Zonjić
foto: Printscreen

Kurir.rs

Bonus video:

00:15

Maja ponovo kopira Anu Korać

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track