SOFIJA MILOŠEVIĆ SE SLIKALA U 9. MESECU TRUDNOĆE KAO RIJANA! Jelisaveta Orašanin nije mogla da veruje šta vidi, usijale se mreže
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

SOFIJA MILOŠEVIĆ SE SLIKALA U 9. MESECU TRUDNOĆE KAO RIJANA! Jelisaveta Orašanin nije mogla da veruje šta vidi, usijale se mreže

Stars -

Manekenka Sofija Milošević ušla je u deveti mesec i uskoro će na svet doneti drugo dete. Sofija je sada iznenadila mnoge fotografijama u poodmakloj trudnoći, a njena odevna kombinacija naglasila je njen veliki stomak.

Ovo je mnoge odmah podsetilo na izdanja koje slavna pevačica Rijana nosi u trudnoći. Komentarima se ne vidi kraj, dok je evidentno da izabranica fudbalera Luke Jovića izgleda odlično.

Sofija Milošević
foto: Printscreen

"Prelepa si", "au, kako izgledaš", "svaka čast lutko", neke su od poruka koje je Sofija dobila ispod ovih fotki.

Rijana
foto: Profimedia

"OMG" (o, moj bože), kratko joj je napisala glumica Jelisaveta Orašanin, uz emotikone vatre, oduševljena njenim izdanjem.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printscreen

Sofija je, podsetimo, 2020. godine rodila sina Alekseja.

- Dojila sam ga 8 meseci, prestala sam zato što su mu izrasli zubići i nisam mogla više da izdržim bol i krv i rane (imam jako tanku kožu), i imala sam osećaj kao da me neko seče nožem. Naravno da planiram da dojim i drugo dete - rekla je Miloševićeva nedavno.

kurir.rs

Bonus video:

00:17

Kao rasno žensko: Trudna Sofija pozirala ispred ogledala, a ona dala hit komentar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track