ZA NJU NEMA KRIZE: Vesna Zmijanac kupuje još jedan plac na BUKULJI! Gradi kuću i za unuku Hanu!
Foto: Damir Dervišagić

IMA SE, MOŽE SE

ZA NJU NEMA KRIZE: Vesna Zmijanac kupuje još jedan plac na BUKULJI! Gradi kuću i za unuku Hanu!

Stars -

Otkako je postala baka, Vesna Zmijanac vreme najradije provodi sa unukama koje joj je podarila ćerka Nikolija Jovanović. Koliko je vezana za njih govori i to da već misli na njihovu budućnost i da ih materijalno obezbedi, zbog čega je odlučila da kupi još jedan plac na Bukulji, saznaje Kurir.

Vesna Zmijanac
foto: Damir Dervišagić

Popularna pevačica je i sama priznala da su joj unuke najveća radost i da svaki slobodan trenutak koristi da provodi vreme sa njima, te da redovno "uskače" ćerki Nikoliji i zetu Relji Popoviću da pričuva devojčice.

Nikolija Jovanović, Vesna Zmijanac, Relja Popović
foto: Tamara Trajković, Damir Dervišagić

Sada je rešila da ih obezbedi materijalno. Osim nekoliko stanova na atraktivnim lokacijama u Beogradu, koje je Vesna kupila u zenitu slave, kao i njenog imanja na Bukulji, uskoro će na toj planini izgraditi još jednu velelepnu kuću. To je poklon za njenu unuku Hanu, koja je na svet došla prošle godine. Već je u pregovorima oko kupovine placa na kojem će biti sazidana nekretnina, ali ne ide baš sve tako glatko.

Vesna Zmijanac, Dva jelena
foto: Ivan Stanivukovic Zeka

Zmijančeva nije spremna da se tako lako odvoji od novca, pa se već neko vreme cenka s prodavcem zemljišta koji traži 45 hiljada evra za 15 ari placa. Njoj je to previše, s obzirom da je svesna toga da su placevi na toj lokaciji doskora bili i duplo jeftiniji. Kako je počela pandemija virusa korona, Bukulja je postala atraktivno mesto jer se nalazi relativno blizu prestonice, a ima mnogo prirodnih lepota. Zato je Vesni krivo što nije ranije kupila zemlju, jer nije očekivala da će cene otići u nebesa.

Ipak, svoju nameru će ispuniti, kako se poverila bliskim prijateljima koji su nam preneli njene planove. Sa prodavcem pregovara da cenu spusti barem za pet hiljada evra, ali još uvek nisu postigli dogovor. Vesna se nada pozitivnom ishodu, ali u slučaju da se to ne desi, spremna je da kuću izgradi na svom imanju, s obzirom na to da je ono ogromno i da se prostire na oko šest hektara, tako da će njene unuke u tom slučaju, imati kuće u istom dvorištu. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

štampano izdanje 22.3.2022.
foto: Kurir

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić

Bonus video:

03:04

Vesna Zmijanac otkrila ISTINU O NJENOJ KOSI i mogućem povlačenju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track