NE ZNAM ZBOG ČEGA SE KRSTINJA RAZVELA, NE ZANIMA ME! Koleginica otvoreno o Zvezdi Granda, mislila da je umišljena a sad je UZ NJU!
Foto: ATA images

SVE SE PROMENILO

NE ZNAM ZBOG ČEGA SE KRSTINJA RAZVELA, NE ZANIMA ME! Koleginica otvoreno o Zvezdi Granda, mislila da je umišljena a sad je UZ NJU!

Stars -

Zvezda Granda Krstinja Todorović razvela se nedavno, a mnogi su imali zlurade komentare na račun pevačice.

Naime, na društvenim mrežama pisalo se kako je sada smršala, pa i da se razvodi jer je sada "riba", zbog čega je njena koleginica Slađa Zupčević razvezala jezik na svom Instagramu.

Krstinja Todorović
foto: Printscreen/Instagram

Slađa je i sama nedavno prošla kroz razvod, a kako je sada navela, sa Krstinjom nikada nije bila bliska, ali je čvrsto zauzela njenu stranu znajući kroz šta sve kao žena prolazi.

- Krstinja me je u par navrata čak i nervirala jer sam mislila da je umišljena, dok je nisam bolje upoznala. Ali ono što ona prolazi zbog razvoda, i šta se o njoj piše, to nije u redu! Pišu kako je smršala pa je ostavila muža jer je sad top riba. A šta je sa muškim delom? Oni su žrtve je l'? - napisala je pevačica na Instagramu, pa dodala:

- Ne znam šta je razlog tvog razvoda i ne želim da znam, ali uz tebe sam! Budi hrabra, sve će to proći. Ja nisam imala nikog ko je stao uz mene ali evo javno kažem da ti imaš mene.

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:08

Keba digao rusku ambasadu na noge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja