BIVŠA LJUBAVNICA 2 PUTA ĆE SE NAĆI OČI U OČI S ILIĆEM: Stigla u Srbiju zbog presude a ONA joj se odmah javila i evo šta su uradile
Foto: Ana Paunković, ATA Images

velike prijatelice

BIVŠA LJUBAVNICA 2 PUTA ĆE SE NAĆI OČI U OČI S ILIĆEM: Stigla u Srbiju zbog presude a ONA joj se odmah javila i evo šta su uradile

Stars -

Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića, već godinama pokušava da dokaže da je pevač biološki otac njenog sina Devina. Upravo zbog dugogodišnjeg suđenja sa pevačem Mirjana je postala poznata našoj javnosti, a ove nedelje će se sa bivšim partnerom čak dva puta sresti na sudu.

Kako živi u Americi, Mirjana je već doputovala u srpsku prestonicu, a ono što je zanimljivo jeste da ju je po dolasku ugostila pevačica Lepa Brena, koja je njena dugogodišnja prijateljica. Mirjana je ovaj susret odmah ovekovečila te fotografiju objavila na Fejsbuku.

- Moja lepa i ja.

Mirjana Antonović i Miroslav Ilić će u sredu, 23. marta imati poslednje ročište u procesu višegodišnjeg suđenja, kojim će se konačno utvrditi da li je pevač otac sina Antonovićeve, Devina, i biće doneta konačna presuda, što je ranije potvrdio advokat Mirjane Vilijam Paspalovski.

Devin Antonović, Mirjana Antonović
foto: ATA images

- Jedino što mogu da vam kažem, a da time sebe ne izložim krivičnom gonjenju jeste da su saslušani svi preostali predloženi svedoci. Novih dokaza nema, na sledećem ročištu završavamo suđenje i čekamo sudsku presudu. Potrebno je da se dostave prevodi nekih dokumenata i to je sve. Naredno ročište je zakazano za 23. mart u 14:30 časova - rekao je Vilijam Paspalovski.

Mirjana i Miroslav takođe će se videti na sudu i u četvrtak, 24. marta jer je pevač podneo tužbu protiv bivše ljubavnice za povredu tajne postupka, tvrdeći da je ona u javnost iznela detalje slučaja suđenja.

Čačak, Mrčajevci, Miroslav Ilić
foto: RINA

kurir.rs

Bonus video:

00:21

MOLEKULI NE LAŽU: Ovako su dokazali da je Miroslav Ilić biološki otac Devina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track