TANJA SAVIĆ UHODI JOVANU JEREMIĆ! Pevačica POBESNELA što Jeremićka skija kod Draška na Jahorini, OVO JE NAJVIŠE PLAŠI!
Foto: Damir Dervišagić, ATA images, screenshot

ljubomorna

TANJA SAVIĆ UHODI JOVANU JEREMIĆ! Pevačica POBESNELA što Jeremićka skija kod Draška na Jahorini, OVO JE NAJVIŠE PLAŠI!

Stars -

Tanja Savić, po svemu sudeći, ima noćne more od Jovane Jeremić. Pevačica izgleda ne može da podnese to što se voditeljka slučajno ili namerno nađe na mestima koje su povezane s njom.

Ovoga puta domaćica jutarnjeg programa na Pink televiziji je posle trinaest godina otišla na skijanje, i to baš u zemlju Tanjinog dečka Draška Stanivukovića.

Kada je folkerka to videla, postalo joj je sumnjivo zašto je baš otputovala u Republiku Srpsku na zimovanje. Štaviše, Savićeva, koja poslednjih dana nije u najboljem odnosu s političarem iz Bosne i Hercegovine, u panici je da se njih dvoje ne sretnu na planinskoj lepotici BiH.

Tanja Savić, Jovana Jeremić
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

- Tanja je bila u šoku kad je videla da je Jovana na Jahorini. Odmah je posumnjala da to ima veze s Draškom. Raspitala se gde je smeštena i koliko dana ostaje, bukvalno je uhodi. Svesna je da je Jovana slobodna i razvedena, ali i spremna na sve, pa i na novu ljubav. Poznato je da Jeremićeva voli jake muškarce, pa Tanja strahuje da bi mogla da zavede njenog Draška - rekao je izvor Kurira. Da li joj je to cilj, pitali smo Jeremićevu, koja nam je sa staze poručila:

- Pre svega da vam kažem, došla sam na Jahorinu da se kao čovek odmorim, ali ne vredi. Kad si novinar, onda si i na odmoru sedma sila. Saznala sam nove informacije koje će šokirati javnost. Tanji sam rešila da odgovorim sa najsvežijim informacijama o njenoj tajni iz privatnog života zvanoj Draško Stanivuković. Budući da me je izazvala rekavši da samu sebe hvalim, ja ću joj još jednom pokazati zašto sam najopasnija i najinformisanija novinarka u Srbiji i zašto moji rezultati govore o meni, a ne ja. Ona neka sedi u Radincima i razmišlja zašto me je put odveo baš na Jahorinu, mesto gde se prvi put srela sa svojom ljubavlju Draškom.

Tanja Savić, Draško Stanivuković
foto: Printscreen/Pink TV, Damir Dervišagić

Netrpeljivost između njih dve datira od prošlog leta, kada je Jeremićeva raskrinkala Tanjinu vezu s gradonačelnikom Banjaluke. Nakon toga je usledio još jedan šok kada je Tanja naprasno zbog Jovane napustila emisiju u kojoj su njih dve gostovale. - Ona je osoba koja sebe hvali previše i dobija previše na medijskom prostoru. Odlika inteligentnih je da puste da ih neko drugi hvali, a ne da sami sebe hvale. Iznosila je neke stvari o meni. Ne želim s njom da sedim u istoj emisiji - rekla je Tanja za Kurir nakon incidenta.

Tanja Savić, Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Instagram

Bonus video:

01:30:19

SCENIRANJE 20.03.2022. LJUBIŠA TUMBAKOVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track