KOJA PEVAČICA JE ULOVILA NAJBOLJEG FRAJERA?! Ovo su muževi dama sa javne scene i ne zna se koji je ZGODNIJI! PRAVA GOSPODA! ANKETA
Foto: Damir Drevišafić, Ana Paunković, Printscreen/Instagram, Filip Plavčić

USREĆILE SE

KOJA PEVAČICA JE ULOVILA NAJBOLJEG FRAJERA?! Ovo su muževi dama sa javne scene i ne zna se koji je ZGODNIJI! PRAVA GOSPODA! ANKETA

Stars -

Poznate dame često se u javnosti pojavljuju sa svojim jačima polovinama, a vi odlučite u anketi na dnu teksta koji je od njih najbolji frajer.

Ljudi često komentarišu muževe dama sa javne scene, a neki od njih važe za prave zavodnike. Žene uzdišu za njima, ne samo zbog izgleda već i ponašanja.

SEKA ALEKSIĆ I VELJKO PILJIKIĆ

Seka i Veljko su se upoznali 2009. godine kada je on radio kao telohranitelj pevačice, a ona je napravila prvi korak u njihovom zbližavanju. Veljko se mnogo menjao s godinama, a sada nosi dugu kosu i bradu i važi za pravog šmekera.

Seka Aleksić, Veljko Piljikić
foto: Printscreen/Instagram

KATARINA GRUJIĆ I MARKO GOBELJIĆ

Pevačica je dugo krila romansu sa fudbalerom, a kada su ozvaničili vezu svi su počeli da komentarišu da su savršen par. Nedavno je par dobio i ćerkicu. Markom su oduševljene žene koje stalno pišu Katarini u komentarima da se usrećila.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
foto: Printscreen/Instagram

ANA SEVIĆ I DANIJEL NEDELJKOVIĆ

Posle razvoda od Darka Lazića, Ana je našla sreću sa biznismenom Danijelom sa kojim ima dve ćerke. I on se izdvojio kao jedan od najpoželjnijih muževa pevačica.

Ana Sević
foto: Printscreen/Instagram

MAJA BEROVIĆ I ALEN DRAGOSAV

Pevačica je dugi niz godina u srećnom braku sa Alenom koji se ne pojavljuje često u javnosti. Nedavno su dobili sina, a njegov specifičan izgled dopada se Majinim fanovima.

Maja Berović, Alen Dragosav
foto: Damir Dervišagić

DRAGICA RADOSAVLJEVIĆ CAKANA I NEBOJŠA NEGIĆ

Dragica Radosavljević njen suprug pravni savetnik u Vladi Srbije Nebojša Negić svaki slobodan trenutak koriste da proslave svoju ljubav. Uprkos godinama, mnogi komentarišu da je Cakanin suprug pravi šmeker i da stari kao vino.

Dragica Radosavljević Cakana, Nebojša Negić
foto: Dragana Udovičić

MIA BORISAVLJEVIĆ I BOJAN GRUJIĆ

Otkako su se zavoleli Mia i Bojan trude se da svoju privatnost sačuvaju od javnosti. Njih dvoje dobili su dve devojčice, a o njegovom izvajanom telu devojke ne prestaju da pričaju.

Mia Borisavljević, Bojan Grujić
foto: ATA Images

VESNA ĐOGANI I ĐOLE ĐOGANI

Neretko muž pevačice pokazuje svoje izvajane mišiće u sedmoj deceniji, zbog čega Vesni mnoge žene zavide. Njihov brak uprkos brojnim komentarima godinama opstaje.

Đole Đogani, Vesna Đogani
foto: Emilija Jovanović

GOCA TRŽAN I RAŠA NOVAKOVIĆ

Mlađi muž Goce Tržan privukao je veliku pažnju čim se pojavio. Raša se trudi da svoj izgled održava u teretani, a Goca se neretko hvali top frajerom kog ima pored sebe.

Goca Tržan, Raša Novaković
foto: ATA Images

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:18

Zoki Šumadinac i Kristina plesali uz dobro poznati hit!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track