NJENA PESMA JE RECITACIJA, NIJE NI REPOVANJE! Maja Nikolić osula paljbu po Konstrakti, isprozivala za sve pare!
Foto: Nemanja Nikolić, Marina Lopičić

dala svoj sud

NJENA PESMA JE RECITACIJA, NIJE NI REPOVANJE! Maja Nikolić osula paljbu po Konstrakti, isprozivala za sve pare!

Stars -

Pevačica Maja Nikolić iznela je svoj stav o pesmi "In corpore sano" kojom će Ana Đurić Konstrakta predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji u Torinu.

Konstraktina pesma "In corpore sano" za kratko vreme postala je veliki hit u Srbiji, te su pojedine poznate ličnosti objavile kratke klipove obrade ove numere.

Ipak Maja Nikolić ističe da joj se pesma ne sviđa.

Maja Nikolić
foto: Pritnscreen

"Ja ne razumem tu vrstu umetnosti i ne sviđa mi se pesma. Ja sam mnogonagrađivani umetnik, to je recitacija, to čak nije ni repovanje. Ako narod ili neko ko voli Konstraktu misli da smo dali nešto novo, ni ovog puta Srbija neće dati ništa novo, jer takva vrsta muzike na zapadu postoji već više od 50 godina, tako da smo mi opet retro, mi smo opet 50 godina iza njih", rekla je pevačica.

Konstrakta, Ana Đurić, Pevačica, Takmičenje, Intervju
foto: Printscreen YT

Brat Maje Nikolić, Marko takođe se takmičio na izboru Pesme za Evroviziju, a pevačica je istakla da joj nije javio kada je svoju numeru poslao, već samo da je prošao. Marko je numeru "Dođi da te volim" posvetio svojoj izabranici Ani Bučević, kojom se nedavno oženio, a Maja je otkrila šta misli o snajki.

"On živi u Beču ne mogu da dajem izjave u njegovo ime. Javio mi je samo da je primljen, nije mi ni rekao da će poslati pesmu. Zadovoljna sam snajkom, ali sam obećala da neću davati izjave na tu temu", poručila je Maja Nikolić.

Maja Nikolić, Sceniranje
foto: Kurir

Kurir.rs/I.B/Blic

Bonus video:

02:34

ZEJNA OTKRILA KAKVA JE KONSTRAKTA ZAISTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track